20.9 C
Paphos
Wednesday, April 17, 2024

Κύπριος παρέσυρε και σκότωσε τον 19μηνο γιο του στο ΗΒ(pics)

Συγκλονισμό προκαλεί η είδηση για Κύπριο, ο οποίος παρέσυρε και σκότωσε κατά λάθος τον 19 μηνών γιο του στη Βρετανία.

Σύμφωνα με την DailyMail, πρόκειται για τον μικρό Στέλιο Κάρσα που σκοτώθηκε έξω από το οικογενειακό εστιατόριο που διατηρούσε ο πατέρας του στην περιοχή Shropshire, στις 21 Δεκεμβρίου του περασμένου έτους.

Ο πατέρας του, ο οποίος επίσης ονομάζεται Στέλιος, Κύπριος στην καταγωγή, ενώ έκανε όπισθεν δεν είδε ότι ο γιος του έτρεξε πίσω από το αυτοκίνητο, και τον παρέσυρε.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Στη σκηνή έσπευσαν ασθενοφόρο και γιατροί για να σώσουν το αγοράκι, αλλά ανακοινώθηκε ότι ήταν νεκρό στη σκηνή.

Στο δικαστήριο, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ακούστηκε ότι το αγοράκι πέθανε λόγω εγκεφαλικών τραυμάτων, μετά το δυστύχημα που έγινε έξω από το εστιατόριο του πατέρα του.

Όμως, σύμφωνα με τους ερευνητές της υπόθεσης, ο πατέρας του Στέλιου πολύ δύσκολα θα μπορούσε να δει τον γιο του λόγω του ύψους του και των σκουρόχρωμων ρούχων που φορούσε.

Περαστικοί περιγράφουν την απόγνωση που ένιωσαν προσπαθώντας να σώσουν τη ζωή του παιδιού. Στη σκηνή βρέθηκε ένας φροντιστής, ο οποίος περιγράφει με σοκαριστικές λεπτομέρειες τις προσπάθειες που κατέβαλε προκειμένου να σώσει το αγοράκι, που βρισκόταν στο έδαφος με «αίματα στο στόμα».

Σύμφωνα πάντα με την DailyMail, το τραγικό δυστύχημα έγινε μπροστά στα μάτια της μητέρας του, η οποία κατάγεται από τις Φιλιππίνες.

Να αναφερθεί ότι δεν καταγγέλθηκε από την Αστυνομία ο πατέρας του Στέλιου.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ