27.9 C
Paphos
Thursday, April 25, 2024

Κόσμημα στην κυριολεξία το νέο πάρκο του ΟΠΑΠ στον Δήμο Πάφου

Μετά το πάρκο ΟΠΑΠ στην Εγκωμη, το οποίο εγκαινιάστηκε στις 6 Ιουλίου 2016, η ΟΠΑΠ Κύπρου παρέδωσε και το πάρκο ΟΠΑΠ στην Πάφο, εξακολουθώντας να στηρίζει δημιουργικά τις προσπάθειες του κράτους και της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Τα εγκαίνια του πάρκου, το οποίο βρίσκεται μεταξύ των οδών Κάννιγος και Κορυτσάς, στο χώρο οικοπέδων Αχμετ Ρασίντ, τέλεσαν την Τετάρτη, 21 Ιουνίου ο Δήμαρχος Πάφου Φαίδωνας Φαίδωνος και ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΟΠΑΠ Κύπρου, Δημήτρης Αλετράρης. Του σχετικού αγιασμού προέστη ο Μητροπολίτης Πάφου Γεώργιος.

«Η πόλη αλλάζει για να δώσει τις καλύτερες προϋποθέσεις στις τωρινές αλλά και στις μελλούμενες γενιές» είπε ο Δήμαρχος Φαίδωνας Φαίδωνος, παραθέτοντας σειρά έργων που βρίσκονται σε εξέλιξη ή και στο στάδιο του σχεδιασμού. «Το νέο πάρκο που ολοκληρώσαμε με την δυνατή στήριξη της ΟΠΑΠ Κύπρου (περίπου 139,00 ευρώ) είναι το μεγαλύτερο από τα εννέα που δημιουργούμε στην πόλη μας» διευκρίνισε ο κύριος Δήμαρχος, προσθέτοντας ότι «το πάρκο ΟΠΑΠ  φιλοδοξεί να αποτελέσει ένα ακόμη περιβαλλοντικό σημείο αναφοράς και ποιοτικής ψυχαγωγίας για τους δημότες της Πάφου, καθώς περιλαμβάνει αθλητικές εγκαταστάσεις και σύγχρονο παιχνιδότοπο».

Η ταχύτητα σκοτώνει

«Συνεχίζουμε την ήδη υπεύθυνη στάση μας απέναντι στην κυπριακή κοινωνία» είπε στο χαιρετισμό του ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΟΠΑΠ Κύπρου, Δημήτρης Αλετράρης. «Ευθύνη που σηκώνουμε δημιουργικά και σήμερα, εγκαινιάζοντας ένα ακόμη πάρκο ΟΠΑΠ, αυτή τη φορά στην Πάφο. Επιβεβαιώνοντας όμως κι αυτό που έλεγαν οι παλιοί, ότι δηλαδή, οι πράξεις των ανθρώπων μιλούν πιο δυνατά από τα λόγια τους. Κι οι πράξεις της ΟΠΑΠ Κύπρου, ομολογούν διαχρονικά την αγάπη, την έγνοια και τη στήριξη της κοινωνίας μας σε όλους τους τομείς. Από την παιδεία και τον πολιτισμό, τον αθλητισμό και την υγεία και βέβαια, το περιβάλλον».

Ο κύριος Αλετράρης υπενθύμισε ότι «δεν είναι μυστικό για κανένα, οι δύσκολες στιγμές που ο Δήμος Πάφου βίωσε τα τελευταία χρόνια» τονίζοντας ότι: «Είναι σε αυτές τις στιγμές που αναδεικνύεται η ανάγκη να στηριχθούν οι συλλογικές προσπάθειες αντιμετώπισης των δυσκολιών και ενίσχυσης της προοπτικής. Στη βάση αυτή ανταποκριθήκαμε στην πρόσκληση του Δήμου Πάφου καταθέτοντας τη δική μας συνεισφορά στην ανάπτυξη της πόλης, με την δημιουργία αυτού του πάρκου. Το οποίο, ερμηνεύοντας συνειρμικά τον χώρο στον οποίο έχει δημιουργηθεί, ας αποτελέσει και σημείο αναφοράς για την συναδέλφωση και την ειρήνη» ευχήθηκε ο κύριος Αλετράρης, καταλήγοντας με την διαβεβαίωση ότι «η ΟΠΑΠ Κύπρου θα εξακολουθήσει να είναι κοντά σας, κοντά στο σύνολο της κυπριακής κοινωνίας, όπως με ειλικρίνεια και συνέπεια πράττει από το 1969».

.

 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ