15.9 C
Paphos
Saturday, April 20, 2024

«Κόκκινο» της ΕΔΕΚ σε Φαίδωνα και Πασχαλινή διαφήμιση €1800

Την αντίθεση της στο να διαφημιστεί ο Δήμος Πάφου ως Πασχαλινός προορισμός σε ένθετο περιοδικό εφημερίδας το οποίο θα κυκλοφορήσει Παγκύπρια εξέφρασε η ΕΔΕΚ Πάφου.

Την απόφαση του κόμματος γνωστοποίησε με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο επικεφαλής της Δημοτικής Ομάδας της ΕΔΕΚ, Βάσος Δημητρίου.

Ακολουθεί αυτούσια η ανάρτηση: 

Η ταχύτητα σκοτώνει

Μετά απο οδηγίες του Δημάρχου Πάφου ο οποίος απουσιάζει στο εξωτερικό τέθηκε το ερώτημα προς τους επικεφαλής των Δημοτικών ομάδων ΔΗΣΥ , ΔΗΚΟ , ΕΔΕΚ , ΑΚΕΛ , απο τον Δημοτικό Γραμματέα και τον Δημαρχεύοντα κ. Γ. Κουννά να αποφασίσουμε κατα πόσον συμφωνούμε να δοθεί ποσόν €1.800,00 σε ένθετο περιοδικό παγκύπριας έκδοσης εφημερίδας. Η συγκεκριμένη έκδοση του περιοδικού , όπως τηλεφωνικά έχουμε ενημερωθεί θα διαφήμιζε την Πάφο για την γιορτινή περίοδο του Πάσχα και θα περιελάμβαννε και μία συνέντευξη του κυρίου Φαίδωνος. Η δημοτική Ομάδα της ΕΔΕΚ απόρριψε το αίτημα για τους ακόλουθους λόγους.
1. Δέν μας δόθηκαν γραπτώς λεπτομέρειες του αιτήματος.
2. Θεωρούμε το ποσόν αρκετά ψηλό και παράλληλα θα έχουμε σωρίαν άλλων τέτοιων αιτημάτων απο όλα τα υπόλοιπα περιοδικά που κυκλοφορούν παγκύπρια.
3. Θεωρούμε ότι έχουν περιφρονηθεί κατάφωρα οι Συνάδελφοι Μονοεδρικοί ( ΕΛΑΜ, ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ , ΚΙΝΗΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΦΟΥ ) και οι οποίοι για μιά ακόμα φορά δέν ερωτούνται για τις δικές τους απόψειε.
4. Τέτοια θέματα θα πρέπει να συζητούνται σε Συνεδρία της Ολομέλειας του Σώματος και να αποφασίζουμε όλα τα Μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου.
5. Η εισήγηση μας είναι εφ’ όσον αυτό το κονδύλι είναι διαθέσιμο να παραχωρηθεί σε οικογένειες που πραγματικά το έχουν ανάγκη τώρα τις γιορτές του Πάσχα και όχι σε συνεντέυξεις και δήθεν διαφημίσεις.

Β. Δημητρίου
Επικεφαλής Δημοτικής Ομάδας ΕΔΕΚ

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ