17.9 C
Paphos
Friday, March 29, 2024

ΚΥΠΡΟΣ: Τον έδιωξαν από καφενείο και πήγε με όπλο και πυροβολούσε στον αέρα

Αναστάτωση προκλήθηκε κατά τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου, στην περιοχή Κάτω Πολεμίδια στη Λεμεσό. 50χρονος έριξε πυροβολισμούς έξω από καφενείο.


Ήταν κάπου γύρω στις 01:30 τα χαράματα του Σαββάτου, όταν 50χρονος θαμώνας καφενείου πήρε το κυνηγετικό του όπλο και πυροβόλησε δυο φορές στον αέρα έξω ακριβώς από το καφενείο.
Όλα ξεκίνησαν όταν ο 50χρονος ενώ βρισκόταν εντός του καφενείου, άρχισε να εκνευρίζεται να σπάει πράγματα και να φωνάζει. Ο διαχειριστής του καφενείου τον έδιωξε από το μαγαζί, με τον 50χρονο να επιχειρεί να επανέλθει στο καφενείο άλλες τρεις φορές, χωρίς αποτέλεσμα ωστόσο, μιας και τον σταματούσε εγκαίρως ο διαχειριστής.
Ακολούθως ο 50χρονος φέρεται να επέστρεψε στο χώρο με το κυνηγετικό του όπλο, όπου έριξε δυο πυροβολισμούς στον αέρα, χωρίς ευτυχώς να τραυματίσει κάποιον από τους παρευρισκόμενους.
Σε βάρος του 50χρονου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και συνελήφθη γύρω στις 05:00 το πρωί του Σαββάτου, ενώ αναμένεται να εκδοθεί εντός της ημέρας προσωποκράτησή του από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού.
Πηγή: sigmalive.com
Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ