29.9 C
Paphos
Thursday, April 25, 2024

ΚΥΠΡΟΣ: Βρέθηκε νεκρός τελικά

Νεκρός εντοπίστηκε μετά τις 11:00 σήμερα στη δασώδη περιοχή Παναγιώτισσα, έδαφος Πρωταρά, ο 69χρονος Waceryk George Jackow από τη Βρετανία, ο οποίος λείπει από το ξενοδοχείο του στην Αγία Νάπα από την περασμένη Δευτέρα, 8 Αυγούστου 2016.


Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Βοηθός Αστυνομικός Διευθυντής Αμμοχώστου Γιώργος Οικονόμου, «η Αστυνομία εντόπισε σήμερα το πρωί, στην περιοχή Παναγιώτισσα στον Πρωταρά, νεκρό τον 69χρονο Βρετανό», ο οποίος έπασχε από Αλτζχάιμερ και λείπει από το ξενοδοχείο του στην Αγία Νάπα από τις 8 Αυγούστου.

image735Πρόσθεσε ότι «η σορός του 69χρονου εντοπίστηκε σε κατάσταση τυμπανισμού και από τις πρώτες εξετάσεις της Αστυνομίας δεν εντοπίστηκαν κακώσεις στο σώμα του και εκ πρώτης όψεως δεν φαίνεται οποιαδήποτε εγκληματική ενέργεια. Η Αστυνομία ξεκίνησε έρευνες προς εντοπισμό του Βρετανού από τις 8 Αυγούστου, όταν ο γιος του έκανε καταγγελία για εξαφάνιση του πατέρα του».
Σε συνεργασία με την Πολιτική Άμυνα, συνέχισε, η Αστυνομία «προέβαινε σε καθημερινές έρευνες σε διάφορες περιοχές. Σήμερα η σορός του Βρετανού εντοπίστηκε σε κατάσταση τυμπανισμού, σε δασώδη περιοχή παρά την Παναγιώτισσα στο Πρωταρά”.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Η Αστυνομία ειδοποίησε την οικογένεια του 69χρονου με την οποία έφτασε στην Κύπρο για διακοπές στις 7 Αυγούστου, και μετέβησαν στην περιοχή όπου εντοπίστηκε η σορός.
Υπενθυμίζεται ότι ο Waceryk George Jackow είχε φύγει από το ξενοδοχείο όπου διέμενε με το γιο του και την οικογένεια του, στην Αγία Νάπα, το πρωί της 8ης Αυγούστου.
Από τότε ο 69χρονος δεν έδωσε σημεία ζωής, παρά τις επανειλημμένες εκκλήσεις της Αστυνομίας, η οποία τοιχοκόλλησε σε διάφορα σημεία της Αγίας Νάπας τη φωτογραφία του, ζητώντας πληροφορίες από το κοινό.

Εξάλλου, σύμφωνα με ανακοίνωση της Δύναμης Πολιτικής Άμυνας, Ομάδα Διασωστών της ΠΕΔΠΑ Αμμοχώστου και ζεύγος ανιχνευτικών σκύλων της Πολιτικής Άμυνας, εντόπισε νεκρό τον Βρετανό σε χαράδρα στην περιοχή Παναγιάς στο Παραλίμνι.

 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ