18.9 C
Paphos
Sunday, May 5, 2024

Κυκλοφόρησε η 1η ποιητική συλλογή της Κατερίνας Κυριάκου “Μισός Αιώνας Σιωπής” 

Η πρώτη ποιητική συλλογή της Κατερίνας Κυριάκου από την Πάφο με τίτλο “Μισός Αιώνας Σιωπής” κυκλοφόρησε πρόσφατα. Η ποιητική συλλογή Μισός Αιώνας Σιωπής, αναφέρεται στην αγάπη και στον έρωτα ως έναυσμα ζωής και δημιουργίας.
Όπως αναφέρει η ποιήτρια, “ξεπερνώντας τη σαρκική της διάσταση, η ανθρώπινη αγάπη ανάγεται στη σφαίρα του ιδεατού ως Θείος Έρως πια, που εξευγενίζει και καθοδηγεί τον άνθρωπο στα ωραία και υψηλά ιδανικά της αυταπάρνησης, της αφοσίωσης, της γεγναιοδωρίας, του αλτρουισμού, της ανιδιοτέλειας και τέλος της συγχώρεσης ως μέγιστου ζωηφόρου αγαθού αναφέρει.
Σκοπός, αναφέρει η Κατερίνα Κυριάκου στην εισαγωγή της ποιητικής της συλλογής,  “η πραγματική επαφή με το βαθύτερο εαυτό μας όπως αυτός υπαρξιακά αναζητεί την αλήθεια και τη δικαίωση”.
Λίγα λόγια για την Κατερίνα Κυριάκου
Η Κατερίνα Κυριάκου μεγάλωσε και ζει στην Πάφο απ’ όπου και κατάγεται. Από τα παιδικά της χρόνια έχει φανεί το έμφυτο ταλέντο της τόσο στον γραπτό όσο και στον προφορικό λόγο. Τελείωσε κλασσική κατεύθυνση στο Ά Λύκειο Εθνάρχη Μακαρίου Γ΄με Άριστα. Αργότερα παρακολούθησε μαθήματα διοίκησης επιχειρήσεων, Μάρκετινγκ και Ψυχολογίας σε Κολλέγιο στην Κύπρο.
Εργάστηκε στον ιδιωτικό τομέα κυρίως σε τμήματα πωλήσεων και άλλων εμπορικών δραστηριοτήτων. Είναι μητέρα δυο αγοριών και όπως η ίδια συχνά λέει “δεν έχεις ζήσει τίποτα μέχρι τη στιγμή που γίνεσαι μητέρα και όταν αυτό πια γίνει τότε δώσε στα παιδιά σου λιγότερες νουθεσίες αλλά πολύ από το καλό παράδειγμά σου και άφησε τα να πετάξουν στην ελευθερία της αγάπης σου”.
Την ποιητική συλλογή μπορεί κάποιος να τη βρει στα βιβλιοπωλεία ΠΑΡΓΑ σε όλες τις πόλεις
Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ