14.9 C
Paphos
Monday, May 6, 2024

Κυκλοφόρησε η αναμνηστική σειρά γραμματοσήμων για την Π.Π.Ε. ΠΑΦΟΣ 2017 (ΦΩΤΟΣ- ΒΙΝΤΕΟ)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα, 4 Απριλίου 2017 στα γραφεία του Οργανισμού Πάφος 2017 δημοσιογραφική διάσκεψη αναφορικά με την κυκλοφορία  αναμνηστικής σειράς γραμματοσήμων για την Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης Πάφος2017.


Στο πλαίσιο της θεσμικής συνεργασίας του Οργανισμού Πάφος2017 με τα Κυπριακά Ταχυδρομεία κυκλοφόρησε στις 24 Μαρτίου μία αναμνηστική σειρά τριών γραμματοσήμων για την Πάφο Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης.

Οι 3 αξίες της σειράς (€ 0.64 Χ 3 = 1.92), τυπωμένες ενωμένες σε ένα τρίπτυχο περιλαμβάνουν την αρχαιότητα και τα μνημεία του πολιτισμού, την θάλασσα και το φυσικό περιβάλλον. Η σειρά σχεδιάστηκε από τον Νίκο Ιεροδιακόνου, από την Λευκωσία και τυπώθηκε σε πολυχρωμία όφσετ στην Αθήνα από την VERIDOS – ΜΑΤΣΟΥΚΗΣ σε φυλλαράκια των τεσσάρων τριπτύχων, σε ποσότητα 64.000 σειρών.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Ο Πρόεδρος του Οργανισμού Δρ. Χρίστος Πατσαλίδης εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες του προς τα Κυπριακά Ταχυδρομεία για την θετική ανταπόκρισή τους στην πρόταση που έγινε από τον Οργανισμό Πάφος2017 το 2015 για την έκδοση γραμματοσήμων της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης Πάφος2017.

 

Ο Διευθυντής των Κυπριακών Ταχυδρομείων, Ανδρέας Γρηγορίου, σχολιάζοντας την κυκλοφορία της νέας σειράς γραμματοσήμων ανέφερε πως τα Κυπριακά Ταχυδρομεία ως θεσμικός Χορηγός της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης Πάφος2017 δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν από αυτή την σπουδαία πολιτιστική συγκυρία για την Κύπρο μας.

www.fotolarko.com.cy

 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ