17.9 C
Paphos
Saturday, April 27, 2024

Κτηνωδία στην Πάφο: Δηλητηρίασαν κατοικίδια σκυλιά στην Άρμου [φωτογραφίες]

Μόνο κτηνωδία μπορεί να χαρακτηριστεί το γεγονός ότι κάποιοι που θέλουν να λέγονται άνθρωποι, έβαλαν δηλητήριο σε κρέας με σκοπό να σκοτώσουν αθώα σκυλιά που κάνουν τη βόλτα τους με τη συνοδεία των ιδιοκτητών τους.


Σύμφωνα με καταγγελίες που δέχθηκε το PafosPress.com, άγνωστοι μέχρι στιγμής, έβαλαν δηλητήριο πάνω σε κρέας σε γειτονιά της κοινότητας Άρμου με σκοπό να “αφανίσουν” τα σκυλιά της γειτονιάς γιατί “ενοχλούν”.

Όπως ανέφεραν στο PafosPress.com αναγνώστες μας, στη συγκεκριμένη γειτονιά όλοι είναι φιλόζωοι και έχουν στο σπίτι τους σκυλιά για κατοικίδια τα οποία παίρνουν καθημερινά βόλτα. Παρόλα αυτά κάποιοι φαίνεται να μην είναι σύμφωνοι με την παρουσία των σκύλων και προχώρησαν στην απάνθρωπη αυτή πράξη με αποτέλεσμα χθες ένα σκυλάκι λαμπρατόρ  ο Cisse να χάσει τελικά τη ζωή του αφού έφαγε το κρέας με το δηλητήριο ενώ δεύτερο σκυλάκι παλεύει για να κρατηθεί στη ζωή.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το PafosPress.com κατά καιρούς έχουν γίνει παράπονα στο Κοινοτικό Συμβούλιο της Άρμους για τα σκυλιά όχι μόνο της εν λόγω γειτονιάς αλλά και γενικότερα γιατί κάποιους ενοχλεί η παρουσία τους.

Να σημειωθεί ότι τα σκυλιά που δηλητηριάστηκαν δεν διαμένουν έξω από σπίτια, ούτε είναι αδέσποτα, αλλά ζούν μέσα σε αυτά με τους ιδιοκτήτες τους.

Το περιστατικό καταγγέλθηκε και στην Αστυνομία Πάφου.

Παρακαλούνται όσοι έχουν κατοικίδια στην κοινότητα της Άρμους όταν τα βγάζουν βόλτα να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί γιατί ο κίνδυνος δηλητηριασής τους παραμονεύει κυριολεκτικά στη γωνία.

Ας ελπίσουμε κανένας άλλος ιδιοκτήτης σκύλου να μη θρηνήσει το χαμό του.

Αυτός είναι ο 4χρονος  Cisse ο οποίος δυστυχώς “χάθηκε”…

Cisse

2

 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ