18.9 C
Paphos
Friday, April 19, 2024

ΚΤΗΜΑ ΑΛΑΣΣΟΣ: Αυτό είναι το εντυπωσιακό Κτήμα για δεξιώσεις που έρχεται στην Πάφο

Δίπλα στα καταγάλανα νερά της Πάφου, σε ένα ειδυλλιακό τοπίο έχει δημιουργηθεί ένα υπέροχο Κτήμα, για να σφραγίσει με τον πιο ωραίο τρόπο τις ξεχωριστές στιγμές της ζωής σας.
Κτήμα με εξαιρετική αισθητική, ιδιαίτερη πολυτέλεια και ζεστή ατμόσφαιρα, μπορεί να φιλοξενήσει κοκτέιλ (απεριόριστος αριθμός ατόμων) και δεξιώσεις γάμων ή βαφτίσεων μέχρι 1000 ατόμων.
Το όνομα του κτήματος «Άλασσος», είναι εμπνευσμένο από το αρχαίο όνομα της Κύπρου «Αλάσια», μιας και αυτό συνδυάζει τα βασικά στοιχεία της Κύπρου, σε ένα μοντέρνα σχεδιασμένο και προσεγμένο χώρο. Το «κτήμα Άλασσος» βρίσκεται στον παραλιακό δρόμο Λέμπας – Κισσόνεργας και διαθέτει υπαίθριο χώρο με ελαιόδεντρα και φοινικόδεντρα, στον οποίο θα λαμβάνουν χώρα οι δεξιώσεις. Προσφέρονται ακόμη, δύο διαφορετικοί χώροι για κοκτέιλ, ενώ υπάρχει πολυτελής κλειστή αίθουσα στην οποία σερβίρεται το μπουφέ.
Το κτήμα διαθέτει ιδιωτικό δωμάτιο ξεκούρασης του ζευγαριού, προσωπικό χώρο στάθμευσης και χώρο στάθμευσης για τους καλεσμένους με ιδιωτική φύλαξη. Όσον αφορά το φαγητό, δίνεται η δυνατότητα επιλογής γαστρονομικών δημιουργιών ανάμεσα σε διαφορετικά μενού ανάλογα με τα γευστικά σας γούστα.
Επισκεφθείτε τη σελίδα του Κτήματος Άλασσος στο Facebook ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

Βρείτε το ΚΤΗΜΑ ΑΛΑΣΣΟΣ και στο INSTAGRAM ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

Την εικόνα της υψηλής αισθητικής του χώρου ολοκληρώνει το ρομαντικό ηλιοβασίλεμα και ο ειδικός φωτισμός έναστρου ουρανού. Η άρτια οργάνωση και το έμπειρο προσωπικό υπόσχονται να κάνουν αξέχαστες τόσο για εσάς, όσο και για τους καλεσμένους σας, τις ιδιαίτερες σας στιγμές, παρέχοντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και χαρίζοντας σας απαράμιλλη πολυτέλεια!

Η ταχύτητα σκοτώνει

 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ