21.9 C
Paphos
Friday, April 19, 2024

ΚΡΙΣΤΙΑΝ ΧΑΡΙΛΑΟΥ: Κηδεύεται σε λίγο το παλληκάρι- Στα άσπρα ντυμένοι οι φίλοι του

Η κηδεία του 17χρονου Κριστιάν από την Πάφο ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα το βράδυ της Τετάρτης θα τελεστεί σήμερα Σάββατο στις 12:00, στον Ιερό Ναό Παναγίας Θεοσκέπαστης. Ντυμένοι με λευκές φανέλες τον αποχαιρετούν οι συμμαθητές και οι φίλοι του γιατί για αυτούς ο Κριστιάν είναι ένας άγγελος… 

Έκκληση είναι όπως αντί στεφάνων γίνουν εισφορές προς ενίσχυση της οικογένειας.


Εν τω μεταξύ πορεία ακολουθώντας τη μοιραία διαδρομή μέχρι το σημείο, όπου τόσο νωρίς και αδόκητα κόπηκε το νήμα της ζωής του 17χρονου μαθητή του Α’ Λυκείου Πάφου, Κριστιάν Χαριλάου, πραγματοποίησαν το βράδυ της Παρασκευής οι φίλοι και συμμαθητές του.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Στις 20:00, ξεκίνησαν από το σπίτι του για τον Κόλπο των Κοραλίων και στο σημείο του τραγικού ατυχήματος εναπόθεσαν ένα σταυρό και τα παπούτσια του Κριστιάν, που δεν πρόλαβε να χαρεί τις καλοκαιρινές του διακοπές, να τελειώσει το σχολείο, να ακολουθήσει τα όνειρά του, να μεγαλώσει…

Το μοιραίο βράδυ

Ηταν το βράδυ της Τετάρτης όταν αυτοκίνητο πολυτελείας, με οδηγό 23χρoνο Ρώσο, τρέχοντας με ιλιγγιώδη ταχύτητα έκοψε το νήμα της ζωής του 17χρονου Κριστιάν, που οδηγούσε το μοτοποδήλατο του από την αντίθετη κατεύθυνση.

Μπροστά πήγαινε με το μοτοποδήλατο ένας άλλος φίλος του, ο οποίος αντιλήφθηκε το όχημα που ερχόταν κατά πάνω τους και το απόφυγε. Ο Κριστιάν ωστόσο δεν πρόλαβε. Ο θάνατος του από τη σύγκρουση ήταν ακαριαίος.

Νωρίτερα σήμερα, στις 14:30, οι φίλοι του 17χρονου συγκεντρώθηκαν έξω από το σπίτι του για να μοιραστούν αναμνήσεις και στιγμές που έζησαν με το φίλο τους και να προσφέρουν συμπαράσταση στη μητέρα του.

Ο Ανδρέας,  φίλος του  Κριστιάν  μίλησε για το χαμόγελο του αγαπημένου του συμμαθητή. Ήταν η ψυχή της παρέας, είπε. Πάντοτε αισιόδοξος.

Ο Κωνσταντίνος Κλείτου, αδερφικός του φίλος, είπε ότι η κηδεία του Κριστιάν θα τελεστεί αύριο στις 12:00, στον Ιερό Ναό Παναγίας Θεοσκέπαστης.

“Όλοι μας”, ανέφερε  στο ΚΥΠΕ ο Κωνσταντίνος , “οι συμμαθητές και φίλοι του θα φοράμε άσπρες φανέλες γιατί ο Κριστιάν είναι ένας άγγελος”.

Έκκληση είναι όπως αντί στεφάνων γίνουν εισφορές προς ενίσχυση της οικογένειας.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ