17.9 C
Paphos
Friday, March 29, 2024

Κραυγή απόγνωσης οδηγών ΟΣΥΠΑ: “Κάποιοι από εμάς δεν έχουν λεφτά ούτε για καύσιμα”

Η κραυγή απόγνωσης των οδηγών της ΟΣΥΠΑ σε δηλώσεις τους στο PafosPress.com δεν μπορεί κανένα να αφήσει ασυγκίνητο.

Η κατάσταση διαμηνύουν μέσω του εκπροσώπους τους έφτασε στο απροχώρητο. Είναι ανεπίτρεπτο δηλώνει ο κ. Χρίστος Ευαγγέλου “να μην έχουμε πληρωθεί και ήδη ο μήνας να έχει 7. Κάποιοι συνάδελφοι δεν έχουν λεφτά ούτε για καύσιμα, σημειώνει, ενώ δεν πρέπει κανείς να ξεχνά ότι και μεις έχουμε οικογένειες και παιδιά”.

Από πλευράς των οδηγών επενέλαβε ο κ. Ευαγγέλου πρέπει να είναι ξεκάθαρο προς πάσα κατεύθυνση ότι δεν πρόκειται να γίνουν δευτερες σκέψεις για να επανέλθουν στα καθήκοντά τους αν προηγγουμένως δεν καταβληθει ο μισθός Νοεμβρίου αλλά και να διασφαλιστεί ο Δεκέμβριος και ο 13ος μισθός.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Εμείς, είπε κλείνοντας, δεν έχουμε κάτι άλλο να κάνουμε και η αντιπαράθεση αφορά ξεκάθαρα το Υπουργεί και την Εταιρεία, ας κάτσουν να τα βρουν να τελειώνει και η ταλαιπωρία του επιβατικού κοινού και η δική μας.

Τέλος εκ μέρους όλων των εργαζομένων ζήτησε συγγνώμη από το επιβατικό κοινό αλλά ζήτησε και την κατανόησή και την συμπαράστασή του.

Νωρίτερα σήμερα η εταιρεία ΟΣΥΠΑ μέσω του νιμικού της συμβούλου επέστειλε γραπτή επιστολή προς το Υπουργείο Μεταφορών με την οποία το ζητά να επιλύσει άμεσα το πρόβλημα (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ).

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ