25.9 C
Paphos
Thursday, April 25, 2024

Κοσμοσυρροή στον Παχύαμμο- Ένταση και νεύρα γιατί αυτοκίνητα και πεζοί έγιναν ένα (pics)

Κοσμοσυρροή επικρατεί από το πρωί στον Παχύαμμο και συγκεκριμένα στην εκκλησία του Αγίου Ραφαήλ. Αρκετοί πιστοί οι οποίοι αξιοποίησαν τις διακοπές τους και την χθεσινή αργία του 15Αυγούστου επισκέφθηκαν την περιοχή για προσκύνημα.

Ως εδώ όλα καλά. Το πρόβλημα που φαίνεται να προέκυψε όπως κατήγγειλαν αναγνώστες του PafosPress.com ότι η ρύθμιση της Τροχαίας δεν διευκολύνει το έργο των πιστών αλλά αντιθέτως το δυσκολεύει με αποτέλεσμα σε αρκετές περιπτώσεις να υπάρχουν ένταση, νευρά και βρισιές, ακόμη και στο δρόμο για το προσκύνημα.

Η Αστυνομία, σύμφωνα με τους παραπονούμενους, φαίνεται να αφαίρεσε μια ταμπέλα η οποία υπήρχε στην είσοδο του σημείο των πλανοδιοπωλών και με την οποία απαγόρευε την είσοδο στους οδηγούς να πλησιάζουν μέχρι τον ναό με το αυτοκίνητό τους, καθιστώντας ένα σημείο του δρόμου πεζόδρομο, με αποτέλεσμα κάποιοι να πηγαίνουν με τα πόδια κάποιοι με τα αυτοκίνητα και να γίνεται χαμός.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Μάλιστα όπως καταγγέλλουν αναγνώστες του PafosPress.com το σημείο πλέον θεωρείται επικίνδυνο αφού αυτοκίνητα και πεζοί έγιναν ένα σε σημείο που για να φτάσει κανείς στον ναό πρέπει να περνάει προσεκτικά μέσα από διερχόμενα και κινούμενα οχήματα.

Οι φωνές, τα νεύρα και η ένταση δεν λείπουν τόσο από τους οδηγούς που “πήξανε” στην κυριολεξία έξω από το χώρο στάθμευσης του Ιερού Ναού Αγίου Ραφαήλ όσο και με τον κόσμο που περπατάει σε τέτοιες συνθήκες και μάλιστα με το θερμόμετρο να ακουμπάει το κόκκινο.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ