17.9 C
Paphos
Tuesday, March 26, 2024

Κορίτσια, “αγκαλιάστε” το σώμα σας και μην ντρέπεστε για αυτό! Η κάθε μια είναι διαφορετική και αυτό την κάνει ξεχωριστή!

Ένα ακόμη Καλοκαίρι έχει φθάσει με τις παραλίες μας να σφίζουν από ζωή και κόσμο να τις κατακλύζει αναζητώντας λίγες στιγμές δροσιάς με την αύξηση της θερμοκρασίας που ήδη μας δείχνει τα δόντια της.

της Σταυρούλας Μιλτιάδου Ιγνατίου
της Σταυρούλας Μιλτιάδου Ιγνατίου

Σώματα καλογυμνασμένα, άλλα λιγότερο και κάποια καθόλου. Στις παραλίες βλέπουμε τα πάντα, έτσι δεν είναι; Κοιλιακούς, σε άνδρες και γυναίκες, καλογυμνασμένα, σμιλεμένα κορμιά που ίδρωσαν κυριολεκτικά τους προηγούμενους μήνες σε κάποιο γυμναστήριο ή ένα δρόμο για να “κτίσουν” κορμιά και να παρελάσουν στις παραλίες… Και καλά κάνουν! Για να είμαι ειλικρινής τους “ζηλεύω”. Όχι μόνο για τα τέλεια κορμιά αλλά και που έχουν όλη αυτή την ενέργεια και τη διάθεση να “κτυπιούνται” στα γυμναστήρια ενώ κάποιοι, σαν εμένα ας πούμε, κάθονται πίσω από έναν υπολογιστή ολημερίς και οληνυχτίς δουλεύοντας, αφού αυτό προϋποθέτει η δουλειά μου…

Εμείς λοιπόν οι υπόλοιποι που δεν πήγαμε γυμναστήριο, που έχουμε τα κιλάκια μας, τα ψωμάκια μας, την κυτταρίτιδα μας, τα “σωσσίβια” μας, πρέπει σε κάθε παραλία να βλέπουμε το σήμα του μονόδρομου;

Η ταχύτητα σκοτώνει

ΟΧΙ! Και πάλι ΟΧΙ!!! Και ως γυναίκα, απευθύνομαι στο γυναικείο φύλο. Ως μητέρα, ως αδερφή, ως φίλη.

Κανείς δεν είναι τέλειος! Τι και αν έχουμε ατέλειες… Κιλά, κυτταρίτιδα, “μιλλιακούς” 🙂 πολύ χοντρά, ή πολύ λεπτά πόδια. Όλες μας θα πάμε παραλία, θα φορέσουμε το μαγιό που μας κολακεύει περισσότερο και θα βουτήξουμε σαν άλλες γοργόνες στις παραλίες μας, απολαμβάνοντας αυτό το καλοκαίρι χωρίς ενοχές και τύψεις.

Ακόμη και τα “τέλεια” κορμιά στα δικά μας μάτια, να ξέρετε για τους ίδιους δεν θα είναι ποτέ τέλεια. Οπότε μην χαλιέστε. Κοριτσάρες μου, αγκαλιάστε τα σώματα που έχετε, αγαπήστε τα και μην ντρέπεστε για αυτά.

Κακεντρεχείς ανθρώποι υπήρχαν, υπάρχουν και πάντα θα υπάρχουν. Θα καθίσουμε να σκεφτόμαστε τι θα πει ο ένας και ο άλλος;

ΟΧΙ. Βάλτε τα μαγιό σας, το πιο όμορφο χαμόγελο σας και με χαρά και αισιοδοξία απολαύστε το καλοκαίρι σας!!!

Εγώ και το ατελές μου κορμί θα το κάνουμε πάντως γιατί μάθαμε να μας αγαπάμε όπως ακριβώς είμαστε!!! Κάντε και εσείς το ίδιο! Όλοι διαφορετικοί, όλοι ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ, όλοι ίσοι!!!

Σας αγαπάω!!!

Κάντε τις παραλίες να “αναστενάξουν”!!!

Α και κοριτσάρες μου! μην ξεχάσετε το αντηλιακό σας!!!

Ξέρετε… 40 βαθμοί, λιώνει το κορμί 🙂

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ