24.9 C
Paphos
Friday, April 26, 2024

Κολέγιο CDA: 40 χρόνια γεμάτα επιτυχίες με 34 αναγνωρισμένους κλάδους σπουδών

Ήρθε στην Πάφο το 2014 και απο τότε κατάφερε κάτι που ήταν λίγο πολύ αναμενόμενο. Να αγκαλιαστεί απο τους νέους φοιτητές και να αποτελέσει την αφορμή να σπουδάσουν στην πόλη τους. Ο λόγος για το κολέγιο CDA που προσφέρει εκπαίδευση σε σύγχρονα επαγγέλματα του σήμερα και του αύριο.


Τα τμήματα και οι τομείς που λειτουργούν στο κολέγιο καλύπτουν ένα μεγάλο φάσμα σύγχρονων επαγγελμάτων προσφέροντας προπτυχιακά, πτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα τα οποία έχουν ως στόχο να ικανοποιήσουν και να υλοποιήσουν τις απαιτήσεις της κοινωνίας.

Την πόρτα για την γνωριμία μας με το κολέγιο CDA μας άνοιξε η Καρολίνα Κυπριανού Διευθύντρια Δημοσίων Σχέσεων Κολεγίου CDA Πάφου.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Το Κολέγιο CDA εδραιώθηκε στη συνείδησή όλης της Κύπρου ως μια πολύ καλή επιλογή σπουδών. Πόσο αγκαλιάστηκε από τους κατοίκους της Πάφου;

To Κολέγιο CDA συμπληρώνει φέτος 40 χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας και προσφοράς στην κυπριακή εκπαίδευση, με μια μεγάλη και σημαντική πορεία στο χώρο της εκπαίδευσης. Διαθέτει Παραρτήματα Παγκύπρια και προσφέρει συνολικά 34 αξιολογημένους κλάδους σπουδών σε επίπεδο Διπλώματος, Ανώτερου Διπλώματος, Πτυχίου και Μεταπτυχιακού, δίνοντας τη σωστή επιλογή για επαγγελματική αποκατάσταση. Ειδικά φέτος είμαστε πολύ συγκινημένοι γιατί έχουμε και τους πρώτους μας απόφοιτους, ως Παράρτημα Πάφου.  Νιώθουμε ότι ήταν κάτι τελικά που έλειπε από την Πάφο. Να σημειώσουμε επίσης ότι το Κολέγιο προσελκύει και αλλοδαπούς φοιτητές από διάφορες χώρες, γεγονός που ενισχύει και την επαρχία γενικότερα.

Αυτά είναι τα προγράμματα σπουδών του κολεγίου CDA  (ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ)

44296138Γιατί κάποιος από την Πάφο να επιλέξει το Κολέγιο CDA; Ποια είναι τα ατού του; 

Η διαφορά είναι πιστεύω ότι έχουμε ένα πιο ανθρώπινο πρόσωπο, είμαστε πιο κοντά στους φοιτητές και τις οικογένειες τους και προσπαθούμε να τους στηρίζουμε με κάθε τρόπο καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Επίσης, κάτι πολύ σημαντικό, δίδεται έμφαση στην πρακτική εξάσκηση, οι φοιτητές συμμετέχουν σε εκπαιδευτικές εκδρομές, πηγαίνουν εβδομάδα εργασίας , διοργανώνονται εκδηλώσεις και άλλες δραστηριότητες σχετικές με τον τομέα σπουδών τους, οι οποίες τους βοηθούν να αναπτύξουν σε πρακτικό επίπεδο πια αυτά που διδάσκονται στη τάξη και στα εργαστήρια.

Τι έχει να προσφέρει που μπορεί να κρατήσει τους νέους της Πάφου για σπουδές στην Πάφο και όχι να ψάξουν το μέλλον τους κάπου αλλού;

Δώσαμε ανάσα στους κατοίκους της επαρχίας μας με μεγάλη μείωση των εξόδων σπουδών τους αλλά και μια αξιόπιστη επιλογή σπουδών. Παράλληλα πιστεύουμε ότι οι έμπειροι ακαδημαϊκοί και τα προσιτά δίδακτρα σε συνδυασμό με την κρατική χορηγία, οδηγούν στην επίτευξη των στόχων κάθε φοιτητή.

Επισκεφθείτε τη σελίδα του κολεγίου CDA στο FACEBOOK πατώντας ΕΔΩ

Καρολίνα Κυπριανού
Καρολίνα Κυπριανού – Διευθύντρια Δημοσίων Σχέσεων Κολεγίου CDA Πάφου


Ποια προγράμματα σπουδών διαθέτει το Κολέγιο CDA;

Κατ’ αρχήν προσφέρουμε κλάδους σπουδών σε επίπεδο Bachelor – Πτυχίο ισότιμο Πανεπιστημίου με 4 χρόνια φοίτηση, στους τομείς της Διοίκησης Επιχειρήσεων, Αστυνομική Διοίκηση, Τουριστικές Σπουδές και Αισθητική. Ακολουθούν οι επαγγελματικοί μας κλάδοι που αφορούν Δίπλωμα και είναι 2 χρόνια η φοίτηση, μερικοί από τους οποίους προσφέρονται ένα χρόνο για το Πιστοποιητικό και 3 χρόνια για το Ανώτερο Δίπλωμα. Στους τομείς των Τουριστικών, Τεχνικού Ηλεκτρονικών Υπολογιστών, Γραμματειακές Σπουδές και Διοίκηση Γραφείου, Αισθητική, Κομμωτική και Σχέδιο Μόδας. Στη συνέχεια έχουμε τα δύο Μεταπτυχιακά μας  με επιλογή για ένα ή δύο χρόνια φοίτηση ανάλογα με το χρόνο που διαθέτει κάποιος. Το γνωστό ΜΒΑ στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και το καινοτόμο μεταπτυχιακό μας στην Αισθητική φροντίδα, άσκηση στην προαγωγή της υγείας και διαχείριση του στρες.

Αναπτύσσεται από τη διεύθυνση και μια κοινωνική πολιτική με την παροχή υποτροφιών. Βλέπετε πολλές περιπτώσεις φοιτητών που δυσκολεύονται να σπουδάσουν λόγω οικονομικών;

Τα δίδακτρα μας είναι πολύ προσιτά και προσαρμοσμένα στις ανάγκες της εποχής. Βοηθούμε τους φοιτητές μας με ευκολίες πληρωμών και άλλους διακανονισμούς. Παράλληλα δίδονται υποτροφίες σε όλα τα σχολεία αλλά και οικονομική ενίσχυση στις περιπτώσεις όπου αποδεδειγμένα υπάρχει πραγματική ανάγκη. Η αλήθεια είναι πώς υπάρχουν περιπτώσεις που δυσκολεύονται αφάνταστα να προχωρήσουν σε σπουδές ή να συνεχίσουν τις σπουδές τους. Εδώ στέκεται αρωγός το Κολέγιο και αυτόνομα ή σε συνεργασία με φορείς ή οργανωμένα σύνολα προσπαθεί να δίνει λύσεις. Για φέτος λόγω των 40 χρόνων του Κολεγίου προσφέρουμε επιπλέον ειδικές προσφορές και τέσσερις πλήρης υποτροφίες εις μνήμην της κ. Αθανασίας Δ. Χριστοφόρου μίας εκ των ιδρυτών του Κολεγίου μας που απεβίωσε πρόσφατα. Παροτρύνουμε λοιπόν τους νέους μας να τολμήσουν και να κάνουν τη διαφορά επιλέγοντας να σπουδάσουν στο Κολέγιο CDA.

Μάθετε περισσότερα για τα προγράμματα του κολλεγίου CDA πατώντας ΕΔΩ

logo_56f24d7d8e941

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ