22.9 C
Paphos
Tuesday, April 23, 2024

Κοινοτικές Εκλογές: Υποψήφιος Κοινοτάρχης ο Εφραίμ Εφραίμ στην Τάλα

Την πρόθεσή του να διεκδικήσει τη θέση του Προέδρου του Κοινοτικού Συμβουλίου Τάλας ανακοίνωσε ο Εφραίμ Εφραίμ.


 

Ο κ. Εφραίμ αναφέρει χαρακτηριστικά:

Η ταχύτητα σκοτώνει

Οι Κοινοτικές Εκλογές στις 18 του Δεκέμβρη 2016 διεξάγονται σε μια περίοδο μεγάλων κοινωνικών και πολιτισμικών προβλημάτων τα οποία έχουν σοβαρό αντίκτυπο στη τοπική κοινωνία.

Η κρίση που σήμερα μαστίζει όλα τα επίπεδα της κοινωνίας μας δεν πρέπει να μας αποπροσανατολίζει από τις βασικές μας αξίες και αρχές. Ο θεσμός της τοπικής αυτοδιοίκησης, κυρίως σήμερα, οφείλει και πρέπει να βρίσκεται πιο κοντά και ανθρώπινα στον πολίτη. Στο παρελθόν αγωνίστηκα και υπηρέτησα ενεργά την κοινότητα Τάλα ως μέλος του Κοινοτικού Συμβουλίου Τάλας με όραμα την αναμόρφωση, τη πρόοδο και την ευημερία της κοινότητας.

Διαχρονικά έχω αποδείξει ό,τι το ενδιαφέρον μου για την κοινότητα μου δεν είναι πρόσκαιρο ή ευκαιριακό, ούτε αποσκοπεί σε εξυπηρέτηση ιδιωτικών ή ιδιοτελή συμφερόντων. Πιστεύω ακράδαντα στις βασικές αρχές της Διαφάνειας, του Ελέγχου, της Συμμετοχής, της Συνεργασίας, της Διαβούλευσης, της Αποτελεσματικότητας και της Καινοτομίας.

Σε αυτό το κάλεσμα της κοινωνίας δεν θα μπορούσα να μείνω αμέτοχος. Δηλώνω παρόν! Απευθύνω ενωτικό κάλεσμα σε όλους και όλες, τη νεολαία και όλους τους φορείς, να συγκροτήσουμε μια ισχυρή υποψηφιότητα. Μια υποψηφιότητα ΙΚΑΝΗ και ΆΞΙΑ να διεκδικήσει και να κερδίσει τη Προεδρία του Κοινοτικού Συμβουλίου Τάλας.

Κύριο μέλημα μας η ανάπτυξη και ο εκσυγχρονισμός της κοινότητας μας σε διάφορους τομείς όπως η Παιδεία και ο Αθλητισμός, το Περιβάλλον και η Θρησκεία. Ας περιθωριοποιήσουμε προσωπικά συμφέροντα και πιέσεις απ’ όπου και αν προέρχονται και να αγωνιστούμε ΜΑΖΙ για τη μεγάλη αλλαγή, μια αλλαγή ευθύνης.

Ας περιθωριοποιήσουμε προσωπικά συμφέροντα και πιέσεις απ’ όπου και αν προέρχονται και να αγωνιστούμε ΜΑΖΙ για τη μεγάλη αλλαγή, μια αλλαγή ευθύνης. Με πνεύμα συνεργασίας και αλληλεγγύης μπορούμε να πετύχουμε όλους μας τους στόχους στο μέγιστο βαθμό. Σεμνά και υπέυθυνα σας καλώ να στηρίξετε την αναξάρτητη υποψηφιότητα μου για τη προεδρία του Κοινοτικού Συμβουλίου Τάλας.

Σας καλώ να πορευτούμε μαζί σ’ ένα καλύτερο μέλλον, σ’ ένα ανοικτό και ανθρώπινο Συμβούλιο ελπιδοφόρο για όλους μας. “Η αγάπη μου για την ΤΑΛΑ δεν είναι ευκαιριακή. Για μένα ήταν, είναι και θα είναι πρώτη η ΤΑΛΑ.”

Με εκτίμηση Εφραίμ Εφραίμ (Εύρος)

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ