21.9 C
Paphos
Saturday, May 18, 2024

ΚΙΣΣΟΣ-Ν. Παπαδόπουλος: “Στόχος να πάρουμε τον Κισσό εκεί που του αρμόζει”

Με νίκη ξεκίνησε της υποχρεώσεις του ο Κισσός. Η ομάδα της Κισσονεργας για την Α’ φάση του Κυπέλου της ΠΟΑΣΠ επικράτησε εκτός έδρας του Πας Φοινικα Γυαλιας με 3-2 και προκρίθηκε στην επομένη φάση του θεσμού.

Στο PafosPress μίλησε για λογαριασμό του Κισσού ο πρόεδρος Νίκος Παπαδόπουλος ο όποιος αναφέρθηκε τόσο στον αγώνα του κυπέλλου κυρίως όμως για τους στόχους που έχει η ομάδα του ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Β κατηγορίας που ξεκινά την Κυριακή.

Αρχίσατε τις υποχρεώσεις σας με το δεξί. Τι σημαίνει αυτή η νίκη για την ομάδα;

Η ταχύτητα σκοτώνει

Ήταν το πρώτο παιγνίδι κόντρα σε έναν αντίπαλο που βρίσκεται στην ιδία κατηγορία με εμάς. Η ομάδα αν και έπαιξε για μεγάλο χρονικό διάστημα με δέκα παίκτες έδειξε χαρακτήρα. Είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι καθώς πήραμε την πρόκριση έχοντας εννέα απουσίες.

Μοναδικός σας στόχος στο πρωτάθλημα είναι η άνοδος;

Ο Κισσός ανήκει στην Α Κατηγορία. Εκεί είναι η θέση μας. Είμαστε ίσως η μοναδική ομάδα της ΠΟΑΣΠ η όποια αποτελείτε από ποδοσφαιριστές που κατάγονται από την Κισσονεργα. Έχουμε ένα από τα καλυτέρα γήπεδα σε όλη την Κύπρο. Στόχος είναι και πάλι να λειτουργήσουν οι ακαδημίες οι οποίες τα τελευταία χρόνια σταμάτησαν τις δραστηριότητες τους.

Ποιες ομάδες θεωρείται πως θα διεκδικήσουν το πρωτάθλημα και την άνοδο στην Α’ κατηγορία;

Τα φαβορί είμαστε εμείς και ο Ευαγόρας Πάφου.

Από τη βοήθεια που έχει η ομάδα είστε ευχαριστημένοι;

Έχουμε την στήριξη του Κοινοτικού Συμβούλιου με την παραχώρηση του γηπέδου. Περιμένουμε όμως μεγαλύτερη βοήθεια από τους φίλους του σωματείου μας από την στιγμή που οι 22 παίκτες της ομάδας μας είναι από την Κισσονεργα. Προσπαθούμε από την αρχή να ξανακτίσουμε την ομάδα κάτι που δεν είναι εύκολο μετά τις περιπέτειες των τελευταίων χρονών .

Κώστας Ιωάννου, αθλητικογράφος 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ