19.9 C
Paphos
Friday, May 3, 2024

ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑ-ΠΑΦΟΣ: Επικίνδυνες κατολισθήσεις στην περιοχή ΚΑΜΗΛΑ – Ξεριζώθηκαν δέντρα – Κινδυνεύει μέχρι και ο δρόμος [φωτος]

Επικίνδυνες κατολισθήσεις στην περιοχή ΚΑΜΗΛΑ στην Κισσόνεργα σημειώθηκαν σήμερα λόγω των συνεχών βροχοπτώσεων με αποτέλεσμα η περιοχή να έχει καταστεί επικίνδυνη αφού αν και εφόσον συνεχιστούν οι βροχοπτώσεις όπως προβλέπει η Μετεωρολογική Υπηρεσία δεν αποκλείεται να πράγματα στην περιοχή να γίνουν ακόμη χειρότερα…

Το συγκεκριμένο σημείο είναι επικίνδυνο εδώ και χρόνια και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του PafosPress εκεί πήγαιναν τα παλιά χρόνια οι χωριανοί και μάζευαν ασπρόχωμα για τις στέγες των σπιτιών και για άλλες εργασίες ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες νεαρός είχε καταπλακωθεί από ανάλογη κατολίσθηση πριν από πολλά χρόνια στο σημείο με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που στάληκαν στο PafosPress φαίνονται τα ξεριζωμένα δέντρα τα οποία μαζί με τον όγκο χώματος κατέστρεψαν μπανανοφυτεία γεωργού προκαλώντας μεγάλες οικονομικές ζημιές.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Δεν αποκλείεται όμως όπως φαίνεται στις φωτογραφίες να κινδυνεύει και ο δρόμος που οδηγεί στην Πέγεια και στο Κόραλ Μπέι, ο οποίος χρησιμοποιείται καθημερινά από εκατοντάδες πολίτες.

Ας λάβουν μέτρα οι αρμόδιοι προτού θρηνήσουμε θύματα. Να σημειωθεί ότι στο σημείο πάνω στο βουνό όπου σημειώνονται οι κατολισθήσεις υπάρχουν και σπίτια.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ