27.9 C
Paphos
Thursday, April 25, 2024

ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑ: Με Μιλτιάδη Κκέλη ομόφωνα το ΑΚΕΛ για Κοινοτάρχη

Τον Μιλτιάδη Κκέλη τέως Λυκειάρχη και πρώην Πρόεδρο της ΣΠΕ Κισσόνεργας επέλεξε ομόφωνα για να διεκδικήσει την προεδρία της κοινότητας Κισσόνεργας το ΑΚΕΛ.


Σε εκλογική συνέλευση που πραγματοποιήθηκε τα μέλη του κόμματος ψήφισαν 100% να προχωρήσει ο Μιλτιάδης Κκέλης για να διεκδικήσει τη θέση του προέδρου του Κοινοτικού Συμβουλίου.

Σχολιάζοντας την απόφαση του ΑΚΕΛ ο κ. Κκέλης ανέφερε πως η απόφασή του να διεκδικήσει την Προεδρία της κοινότητας πάρθηκε μετά από  αρκετή μελέτη και προβληματισμό  αλλά και την προτροπή πολλών συγχωριανών του.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Η τραγική εικόνα που παρουσίασε το Κοινοτικό Συμβούλιο την τελευταία πενταετία, συμπλήρωσε, έχει απογοητεύσει και τον πιο αισιόδοξο κάτοικο της Κισσόνεργας, που έτρεφε ελπίδες για ανάπτυξη , πρόοδο και προκοπή στην κοινότητα μας.

Με σύνθημα « Αξιοκρατία –  Διαφάνεια –  Ενότητα –  Πρόοδος » , με σεμνότητα και σύνεση, πρόσθεσε ο κ. Κκέλης, απευθύνεται σε όλους τους ψηφοφόρους της Κισσόνεργας ζητώντας την εμπιστοσύνη τους, για να αλλάξουμε μαζί τη δύσκολη κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε.

Μαζί ενωμένοι, μπορούμε να κτίσουμε μια κοινότητα που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες των κατοίκων της, ανεξαρτήτως φύλου και ηλικίας ανέφερε κλείνοντας.

Ποιός είναι ο Μιλτιάδης Κκέλης;

Σύντομο Βιογραφικό Σημείωμα:

%ce%ba%ce%ba%ce%b5%ce%bb%ce%b7%cf%82Ο Μιλτιάδης Κκέλης γεννήθηκε στην Κισσόνεργα στις 18 Αυγούστου 1953. Μετά τον Λυκειακό κύκλο, υπηρέτησε στην Εθνική Φρουρά (1972-1974) στην Πάφο, στο Μπογάζι και στην  Κυθρέα.

Πριν την συμπλήρωση της θητείας του, το 1974, έγινε το Πραξικόπημα όπου έλαβε μέρος μαζί  με τις δημοκρατικές δυνάμεις στην αντίσταση της Λεμεσού. Ακολούθησε η εισβολή και ο πόλεμος, με υπηρεσία στον Μούτταλλο, Σταυρό της Ψώκας κ.α. Απολύεται και φεύγει για σπουδές στο Πανεπιστήμιο του Λονδίνου όπου το 1978 παίρνει το πτυχίο Bsc joint honours in Maths and Physics.

Διδάσκει Μαθηματικά σε δημόσιο σχολείο Μέσης Εκπαίδευσης  του Λονδίνου, για 3 χρόνια , ώσπου το 1981  επαναπατρίζεται και διδάσκει το 1981-1983 στην Αγγλική Σχολή, και την περίοδο 1983-1992 στην Αμερικανική Ακαδημία Λάρνακας.Το 1992 διορίζεται στην Δημόσια Μέση Εκπαίδευση όπου υπηρετεί στη θέση του καθηγητή, Βοηθού Διευθυντή, Βοηθού Διευθυντή Α΄ και τα τελευταία 4 χρόνια στη θέση του Διευθυντή.

Αφυπηρέτησε την 1η Σεπτεμβρίου 2016, ως Διευθυντής του Γυμνασίου Α΄ Αγίου Θεοδώρου Πάφου.Είναι παντρεμένος με την Άννα και έχει 2 παιδιά ,τον Γιώργο,μουσικό που εργάζεται στον ραδιοσταθμό Rock FM και την Μισιέλ, ψυχολόγο που εργάζεται στο Medical 24.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ