16.9 C
Paphos
Friday, March 29, 2024

Κατακλύζονται από κόσμο οι δημοφιλέστερες παραλίες της Πάφου – Ποιες είναι;

Μεσούσης της καλοκαιρινής περιόδου, οι παραλίες της Πάφου αποδεικνύονται ιδιαίτερα δημοφιλείς και κατακλύζονται από Κύπριους και τουρίστες, ενώ η τοπική αυτοδιοίκηση καταβάλλει συνεχείς προσπάθειες για την καθαριότητά τους.

Δημοφιλέστερες θεωρούνται στην πόλη της Πάφου τα Δημοτικά  Μπάνια και η παραλία του ΣΟΔΑΠ, που έχουν πάρει την γαλάζια σημαία στις οποίες ο Δήμος Πάφου, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Επιτροπής Παραλιών Νίκο Σιμιλλίδη, έχει επενδύσει αρκετές χιλιάδες προκειμένου να τις αναβαθμίσει με νέα υποδομή.

Οπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο κ. Σιμμιλίδης “οι δύο αυτές παραλίες είναι πολύ δημοφιλείς. Η παραλία του ΣΟΔΑΠ προσφέρεται για οικογένειες με παιδιά λόγω της αμμώδους παραλίας”, ενώ την παραλία στα Δημοτικά Μπάνια επιλέγουν οι μεγαλύτερες ηλικίες καθώς “τα νερά είναι πιο βαθιά”.

Κυρίως ντόπιους επισκέπτες προσελκύει και η παραλία γνωστή ως πλαζ Γεροσκήπου, ενώ η παραλία στον Κόλπο των Κοραλίων ολόχρονα κατακλύζεται από ντόπιους αλλά και χιλιάδες ξένους επισκέπτες, ενώ η παραλία της Τίμης, η γνωστή “καθαρή παραλία”, επιλέγεται ως ησυχαστήριο για πολλούς.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Ο κ. Σιμμιλίδης χαιρέτησε την εξαγγελία του  Υπουργού Εσωτερικών Σωκράτη Χάσικου  για την επέκταση του ωραρίου των ναυαγοσωστών,δηλώνοντας παράλληλα πως θα πρέπει  να γίνουν και δεύτερες σκέψεις για περαιτέρω επέκταση ώστε οι ναυαγοσώστες να ξεκινούν εργασία στις 07:00 ή 08:00.

Πηγή: ΚΥΠΕ
Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ