26.9 C
Paphos
Thursday, April 25, 2024

Καταιγίδες και χαλάζι τις επόμενές ώρες-Δείτε live ποιες περιοχές επηρεάζονται

Βροχές, καταιγίδες και χαλάζι αναμένεται να επηρεάσουν κυρίως τα ορεινά και περιοχές του εσωτερικού, καθώς ασταθής αέρια μάζα επηρεάζει την περιοχή.
Σύμφωνα με το Τμήμα Μετεωρολογίας, σε καταιγίδα δεν αποκλείεται να πέσει και χαλάζι. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί ασθενείς, 3 μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά, κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και τοπικά στα νοτιοδυτικά μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 30 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 28 στα παράλια και στους 21 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Την Κυριακή αναμένεται το ίδιο σκηνικό ενώ από την ερχόμενη εβδομάδα, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και από το μεσημέρι και μετά αναμένονται μεμονωμένες βροχές και καταιγίδες.  Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά πτώση για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.
Την Τρίτη ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες.  Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά πτώση για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ