25.9 C
Paphos
Wednesday, April 24, 2024

ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ: Απο μεγάλη κοινότητα και γνωστός στις Αρχές ο 25χρονος Παφίτης

Άφαντος παραμένει από χθες, νωρίς το βράδυ, ένας εκ των δυο ανδρών, το όχημα των οποίων ανακόπηκε στην οδό Σπύρου Κυπριανού από την ΥΚΑΝ.

Το όχημα είχε κατεύθυνση το Τσέρι και ανακόπηκε από την ΥΚΑΝ. Οι προειδοποιητικοί πυροβολισμοί δεν κατάφεραν να τους ακινητοποιήσουν και έτσι οδηγήθηκαν προς τη Λακατάμεια, όπου και τα μέλη της ΥΚΑΝ ανέκοψαν εν τέλει το όχημα.

Ενώ οι δυο άνδρες τράπηκαν σε φυγή, το όχημα, ακυβέρνητο, ακινητοποιήθηκε σε πάσσαλο της ΑΗΚ. Ο ένας που παραμένει άφαντος και άγνωστος στις Αρχές αναζητείται, ενώ ο δεύτερος, ο 25 ετών συνοδηγός, συνελήφθη και σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον Επαρχιακού Δικαστηρίου.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Από την πόρτα του συνοδηγού έπεσε ένα σακουλάκι με ξηρή κάνναβη βάρους ενός περίπου κιλού, ενώ σε περαιτέρω έρευνα που ακολούθησε στο όχημα, εντοπίστηκαν τρία ακόμη σακουλάκια κάνναβης τριών κιλών.

Στο μεταξύ σύμφωνα με πληροφορίες ο νεαρός συλληφθείς είναι γνωστός στις Αστυνομικές Αρχές, τόσο στην ΥΚΑΝ την οποία απασχόλησε αρκετές φορές στο παρελθόν όσο και στο ΤΑΕ αφού απο τα γραφεία του πέρασε αρκετές φορές για κατάθεση για υποθέσεις κλοπών και διαρρήξεων χωρίς όμως να στοιχειοθετηθεί ποτέ υπόθεση εναντίον του.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ