20.9 C
Paphos
Friday, April 26, 2024

ΠΑΦΟΣ- ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: “Μας δάγκωσαν τα ροτβάιλερ και τραβούσαν να μας σκοτώσουν”(ΗΧΗΤΙΚΟ)

Μια τρομακτική εμπειρία έζησαν Ελληνοκύπριες μάνα και κόρη από την Πάφο, ηλικίας 79 και 45 χρόνων αντίστοιχα, μετά από επίθεση που δέχθηκαν το βράδυ της Κυριακής (22/04) σύμφωνα με καταγγελία που έγινε στην Αστυνομία.

Η 45χρονη παραπονούμενη μίλησε αποκλειστικά στο PafosPress.com και περιέγραψε τις στιγμές τρόμου, όπως τις χαρακτήρισε, που έζησε η ίδια και η μητέρα της από την επίθεση των σκύλων όπως καταγγέλλει.

“Έχω προβεί σε επανειλημμένες καταγγελίες και ειδικά στη γραμμή παραπόνων του Πολίτη ότι οι συγκεκριμένοι σκύλοι είναι επικίνδυνοι, αναφέρει, όμως κανένας δεν έχει συγκινηθεί.

Η ταχύτητα σκοτώνει

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ: ΠΑΦΟΣ: Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης των ροτβάιλερ που επιτέθηκαν σε μάνα και κόρη 

Τι τραύματα φέρουν μάνα και κόρη από την επίθεση των ροτβάιλερ;

Τα σκυλιά, ενώ περπατούσαμε, επιτέθηκαν πρώτα στην μητέρα μου, την άρπαξαν από το κεφάλι, τη δάγκωσαν και την τραβούσαν και το ίδιο έγινε και με μένα όταν προσπάθησαν να απομακρύνω τα σκυλιά και να μπω μπροστά να τη προστατεύσω”. Έχω ήδη επικοινωνήσει με δικηγόρο και θα κινηθούμε Νομικά για να βρούμε το δίκαιό μας γιατί οι αρμόδιες υπηρεσίες στις συνεχόμενες κρούσεις μας αδιαφόρησαν.

Η παραπονούμενη, όπως καταγγελλει, αναφέρει πως τα σκυλιά βρίσκονταν ελεύθερα εντός του Αρχαιολογικού Πάρκου στην Κάτω Πάφο στην περιοχή του Αρχαίου Ωδείου την ώρα της επίθεσης.

Ακούστε το ηχητικό της καταγγελίας που έγινε αποκλειστικά στο PafosPress.com:

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η ολική, μερική ή περιληπτική αναδημοσίευση του ηχητικού ντοκουμέντου που ακολουθεί στο PafosPress.com χωρίς αναφορά στην πηγή δημοσίευσης. Απαγορεύεται επίσης η αποθήκευση ή διασκευή του. Όποιος επιθυμεί να χρησιμοποιήσει το πιο κάτω βίντεο μπορεί να το κάνει με χρήση του κώδικα ενσωμάτωσης (embed code). 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ