18.9 C
Paphos
Friday, April 19, 2024

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: Ασθενής περιμένει από το πρωί για να βρεθεί κρεβάτι στο Νοσοκομείο Πάφου

Το ότι στο Νοσοκομείο Πάφου υπάρχει πρόβλημα με τις κλίνες νοσηλείας είναι γνωστό εδώ και καιρό και κάθε φορά που παρουσιάζεται ένα τέτοιο πρόβλημα πλέον δεν εκπλησσόμαστε.

Σύμφωνα με συνταξιούχο ασθενή ο οποίος σήμερα επισκέφθηκε τα εξωτερικά ιατρεία, μετά από γνωμάτευση χειρούργου γιατρού, κρίθηκε απαραίτητη η νοσηλεία του γιατί αντιμετωπίζει έντονες ενοχλήσεις στο στομάχι κάτι για το οποίο παρουσίαζε πρόβλημα και στο πρόσφατο παρελθόν.

Ο συνταξιούχος, του οποίου οι συγγενείς κατήγγειλαν το περιστατικό στο PafosPress.com παραμένει μέχρι και αυτή την ώρα (16:20) στην αναμονή από το πρωί που τον είδε ο γιατρός αφού σύμφωνα με το παράπονό, αν και κρίθηκε επιβεβλημένη η παραμονή του στο Νοσοκομείο δεν υπάρχει κρεβάτι για να νοσηλευτεί ενώ δεν είναι τελικά και σίγουρο ότι θα κρατηθεί μέσα για παρακολούθηση και περαιτέρω νοσηλεία.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Εν αναμονή του ΓΕΣΥ (δεν ξέρουμε πόσο θα διαρκέσει αυτή η αναμονή) εξακολουθούν να παρουσιάζονται σοβαρά προβλήματα στα δημόσια Νοσηλευτήριά μας τα οποία αφενός ταλαιπωρούν τον κόσμο και αφετέρου αποδεικνύουν ότι έχουμε αρκετό δρόμο να διανύσουμε μέχρι να λυθούν τα προβλήματα στον τομέα της Υγείας.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ