27.9 C
Paphos
Thursday, April 25, 2024

Καταγγελίες Δημάρχου Πάφου για παρεμβάσεις στο νομοσχέδιο για Δημόσιες Συμβάσεις [βίντεο]

Τον προβληματισμό αναφορικά με την καθυστέρηση σε ό,τι αφορά το νόμο για τις δημόσιες συμβάσεις, εξέφρασε ο Δήμαρχος Πάφου, Φαίδωνας Φάιδωνος.
Μιλώντας στην εκπομπή «Πρωτοσέλιδο» του Σίγμα, ο κ.Φαίδωνος υποστήριξε ότι  γίνονται παρεμβάσεις  την τελευταία στιγμή για να μην οδηγηθεί στην βουλή.
«Ενώ είναι πολυσέλιδο νομοσχέδιο, αυτοί που παρεμβαίνουν, δήθεν οργανωμένα σύνολα, ασχολούνται με ένα σημείο, το αν θα υπάρξει κεντρικό όργανο μαυροπινακισμού και αποκλεισμού», δήλωσε χαρακτηριστικά.
Στην συνέχεια ο Δήμαρχος Πάφου ανέφερε ότι σε σχετική συνάντηση που  έγινε ανάμεσα σε ΚΕΒΕ,ΟΕΒ και τρεις εκπροσώπους εταιρίας ως σύμβουλοι του ΚΕΒΕ, η επίσημη πλευρά των εργολάβων συμφώνησε με την ύπαρξη κεντρικού οργάνου μαυροπινακισμού. Αντιθέτως είπε, οι τρεις εκπρόσωποι της εταιρίας είχαν διαφορετική άποψη.
Ακολούθως, ο κ. Φαίδωνος κάλεσε, μεταξύ άλλων, την Γενική Λογίστρια της Δημοκρατίας , Ρέα Γεωργίου και τον Πρόεδρο της ΚΕΑΑ, Στρατή Ματθαίου να δώσουν πληροφορίες για την σύνθεση και το περιεχόμενο της εν λόγω συνάντησης.

Πηγή: sigmalive.com

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ