22.9 C
Paphos
Sunday, April 28, 2024

Κανονικά λειτουργούν τα Δημοτικά Σχολεία της Πάφου

Κανονικά λειτουργούν τα σχολεία Δημοτικής Εκπαίδευσης στην Επαρχία Πάφου σύμφωνα με τον Γενεθλή Γενεθλίου Α’ Λειτουργό Δημοτικής Εκπαίδευσης Πάφου

Σε δηλώσεις του ο κ. Γενεθλίου είπε πως τα σχολεία της Πάφου στην Δημοτική Εκπαίδευση λειτουργούν κανονικά, σημειώνοντας ωστόσο, πως αρκετοί γονείς αλλά και εκπαιδευτικοί επικοινωνούν με το Επαρχιακό Γραφείο του Υπουργείου Παιδείας στην Πάφο για σκοπούς ενημέρωσης.
Εμείς συνέχισε, “τηρούμε τις οδηγίες με βάση το τελευταίο δελτίο τύπου του Υπουργείου Υγείας”, προσθέτοντας πως αυτές “είναι και οι οδηγίες που έχουν σταλεί και από το Υπουργείο Παιδείας” .

Ο Α’ Λειτουργός Δημοτικής Εκπαίδευσης Πάφου Γενεθλής Γενεθλίου, είπε πως τηρώντας αυτές τις οδηγίες, δεν υπάρχει λόγος για πανικός και ανησυχία, σημειώνοντας πως από αρκετά τηλεφωνήματα που λαμβάνει διακρίνει, όπως είπε, μια αδικαιολόγητη ανησυχία και υπέρμετρο πανικό.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Ερωτηθείς για το Περιφερειακό Δημοτικό Σχολείο Πωμού – Παχυάμμου όπου γονείς εξέφρασαν έντονη ανησυχία για το γεγονός ότι οικογένεια παιδιών που φοιτούν στο σχολείο είχαν ταξιδέψει πρόσφατα στην Ελλάδα, ο κ. Γενεθλίου ανέφερε πως το σχολείο λειτουργεί κανονικά και δεν υπάρχει καμία οδηγία από το Υπουργείο Παιδείας Πολιτισμού και Νεολαίας για κλείσιμο του σχολείου .

Δεν έχουμε είπε, χαρακτηριστικά “ καμία οδηγία από το αρμόδιο Υπουργείο επειδή κάποιος ταξίδεψε στο εξωτερικό, εκτός από κάποιες χώρες υψηλού κινδύνου, τις οποίες όπως είπε, τις καθορίζει το Υπουργείο Υγείας ”. Πρόσθεσε δε, πως το σχολείο λειτουργεί κανονικά.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ