19.9 C
Paphos
Thursday, April 18, 2024

Καλό μήνα με βροχές και καταιγίδες κυρίως στα δυτικά και βόρεια – Διαβάστε αναλυτικά!

Μην σας ξεγελά η πρωινή ηλιοφάνεια που υπάρχει. Το μεσημέρι και το απόγευμα αναμένεται να εκδηλωθούν τοπικές βροχές/καταιγίδες. Κάποιες καταιγίδες θα είναι έντονες με και θα συνοδεύονται από μικρού διαμετρήματος χαλάζι με πιθανότητα πρόσκαιρων χαλαζοστρώσεων κυρίως στα ορεινά/ημιορεινά.

Τοπικές βροχές/καταιγίδες συνεχίζουν μέχρι τουλάχιστο την Τετάρτη.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Αναλυτικά ο καιρός:

Σήµερα ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και αρχικά πιθανό να πέσουν µεµονωµένες βροχές ή και καταιγίδα, κυρίως στα δυτικά και βόρεια, αλλά το απόγευµα αναµένονται µεµονωµένες βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες και στις υπόλοιπες περιοχές. Σε καταιγίδα πιθανό να πέσει και χαλάζι. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, αρχικά ασθενείς µέχρι µέτριοι 3 µε 4 µποφόρ, για να καταστούν µέχρι το απόγευµα γενικά µέτριοι και παροδικά στα νότια µέχρι ισχυροί, 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη αλλά τοπικά θα είναι µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 20 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 18 στα παράλια και στους 6 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος αλλά παροδικά θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 7 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 10 στα παράλια και στους 2 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά πιθανό να σχηµατιστεί παγετός.

Την Τρίτη, την Τετάρτη και την Πέµπτη ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος αλλά τις απογευµατινές ώρες θα αναπτύσσονται αυξηµένες νεφώσεις, που αναµένεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές και καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά και σε περιοχές του εσωτερικού.

Η θερµοκρασία θα κυµανθεί στα ίδια επίπεδα τα οποία είναι κοντά στους κλιµατικούς µέσους όρους.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ