20.9 C
Paphos
Thursday, April 18, 2024

Και σήμερα Κυριακή πάμε στου ΡΙΚΚΟΥ στη Γεροσκήπου – Το πάρτι στην παραλία συνεχίζεται γιατί εσείς το ζητήσατε!!! [φωτος]

Μετά τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε το χθεσινό event στην παραλία του ΡΙΚΚΟΥ στη Γεροσκήπου οι διοργανωτές μετά από παρότρυνση του κόσμου αποφάσισαν όπως το συνεχίσουν και σήμερα αφού η χθεσινή μέρα δεν ήταν αρκετή!!!

Στήθηκε ένα μοναδικό πάρτι δίπλα στο κύμα με διάφορες δραστηριότητες οι οποίες άφησαν πέραν από χαρούμενους όσους παρευρέθηκαν!

Η ταχύτητα σκοτώνει

Σας περιμένουμε και σήμερα Κυριακή από τις 11 το πρωί μέχρι και τις 6 το απόγευμα για άλλη μια ξεχωριστή ημέρα μαζί με την οικογένεια τα παιδιά και τους φίλους σας!

Αισθητικοί θα σας περιποιηθούν ΔΩΡΕΑΝ με αντιλιακά προιόντα δίχνοντας και δίνοντας σας συμβουλές πως να προστατεύετε το πρόσωπό σας και το σώμα σας από τον ήλιο και παράλληλα να είστε και στην παραλία πανέμορφες!

Στο σημείο θα υπάρχουν και προιόντα για όσους ενδιαφέρονται να αγοράσουν.

Να σημειωθεί ότι η μουσική θα είναι ασταμάτητη σε ρυθμούς φυσικά καλοκαιρινούς!!! και εννοείται ότι θα χορέψουμε σε ρυθμούς ΖΟΥΜΠΑ!

Θέλετε και άλλα;

Θα πάρετε επίσης μια “γεύση” από μοναδικά κοσμήματα φτιαγμένα από ξύλο, ότι χρειαζόμαστε αυτό το καλοκαίρι αφού είναι το HOT αξεσουάρ για την κάθε γυναίκα που θέλει να ξεχωρίζει!!!

Για τις μικρές μας φίλες και φίλους, αλλά για μεγάλους φίλους, γιατί όχι, θα υπάρχει κομμώτρια να σας φτιάχνει αγαπημένες πλεξούδες που και αυτές είναι φυσικά σημείο κατατεθέν του Καλοκαιριού.

Τι περιμένετε; Πάρτε την οικογένεια σας, τους φίλους σας, την παρέα σας και ελάτε στην ανακαινισμένη και υπέροχη παραλία του ΡΙΚΚΟΥ για μια Κυριακή γεμάτη αλμύρα, δροσιά, θάλασσα, μουσική, γέλιο, διασκέδαση και χαρά!!!

Να σημειωθεί ότι όσοι παρευρεθούν θα πάρουν και λαχνούς και που ξέρετε ίσως είστε τυχεροί και φύγετε δωράκια!!!

Μαζί μας στην παρουσίαση η αγαπημένη μας Σόφη Χαμπιαουρίδου!!!

Σας περιμένουμε!!!

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ