21.9 C
Paphos
Friday, April 19, 2024

ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΠΑΦΟ υπάρχει γιατρός για το ανδρικό στυλ- ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ

Θέλοντας να “θεραπεύσει” κάθε κακόγουστη εμφάνιση στο ανδρικό ντύσιμο ήρθε στην Πάφο για να μείνει το νέο κατάστημα ανδρικής ένδυσης που άνοιξε στην Λεωφόρο Mακαρίου Γ’ 14 με την ονομασία Image Doctor.

Το Image Doctor το οποίο παρουσιάζει στο παφίτικο ανδρικό κοινό γουστόζικες και καλοραμμένες επιλογές ένδυσης άνοιξε τις πύλες του εδώ και λίγο καιρό και την προσεχή Παρασκευή (10/08) έχει τα εγκαίνια του με ένα κοκτέιλ πάρτι και μας περιμένει.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Το  Image Doctor με αρχικά το I.D. όπως είναι το identity card, η ταυτότητα δηλαδή στα Αγγλικά θέλει και θα δώσει ταυτότητα και χαρακτήρα στους άνδρες που αναζητούν το μοντέρνο και νεανικό στυλ στην εμφάνισή τους.

Με μοναδικά κομμάτια, ακόμη και χειροποίητες επιλογές από επιλεγμένους οίκους μόδας το  Image Doctor ήρθε για να μείνει στην Πάφο κοιτάζοντας ως στρατηγική ανάπτυξης του στο μέλλον και την επέκταση στις άλλες πόλεις του νησιού.

Την Παρασκευή 10 Αυγούστου λοιπόν, στις 5:00μμ το απόγευμα στη Λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου 14 στην Παλιά Πόλη το Image Doctor μας περιμένει στα εγκαίνιά του με φαγητό, ποτό, μουσική, χορό και πλούσια δώρα.

Τη διασκέδαση θα αναλάβει, σε ανεβασμένους ρυθμούς, ο DJsergios kalozoi

Σας περιμένουμε με πολλές εκπλήξεις και δώρα!

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ