17.9 C
Paphos
Friday, May 17, 2024

Και οι κοινοτικοί ψηφίζουν Μαρίνο Λάμπρου στην Πέγεια

Το Κίνημα Ανεξαρτήτων της Πέγειας, εν όψει των δημοτικών εκλογών του Δεκεμβρίου 2016, αποφάσισε να υποστηρίξει την υποψήφιότητα του κ. Μαρίνου Λάμπρου σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση που στάληκε στις 15 Οκτωβρίου.

Το Κίνημα Ανεξαρτήτων Πέγειας επισημαίνει πως με δέκα χρόνια εμπειρίας μας στο Δημοτικό Συμβούλιο της Πέγειας, θεωρούμε ότι ο Μαρίνος Λάμπρου (νυν αντιδήμαρχος Πέγειας), είναι ο καλύτερος υποψήφιος να υποστηρίξει για να εκλεγεί ως Δήμαρχος Πέγειας.

“O Μαρίνος Λάμπρου είναι ένα ενεργητικό και σεβαστό μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου της Πέγειας, που έχει αποδείξει τη δέσμευσή του για την βελτίωση της μοναδικής Πέγειας. Ευελπιστούμε να συνεργαστούμε μαζί για να εξασφαλίσει την επιτυχία του στις Δημαρχιακές εκλογές στη Πέγεια”.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Το 2006, ιδρύθηκε τον Κίνημα Ανεξαρτήτων τις Πέγειας (Pegeia Coalition of Independents). Στις τελευταίες δημοτικές εκλογές του 2011, έλαβε 13% των ψήφων και εκπροσωπείται από την κα Λίντα Λεπλάνκ, Δημοτική Σύμβουλος Πέγειας.

Οι υποστηρικτές του κινήματος είναι από πολλές χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης (π.χ. Βρετανία, Γερμανία, Ολλανδία, Βέλγιο, Κύπρος, κλπ)

 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ