19.9 C
Paphos
Saturday, April 27, 2024

ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ Η COBALT! Εξασφάλιση άδειας και πλήρης έναρξη λειτουργίας!

Η COBALT – η νέα αεροπορική εταιρεία της Κύπρου – ανακοίνωσε σήμερα, Τρίτη 14 Ιουνίου, ότι έλαβε την εμπορική της άδεια από την Αρχή Αδειοδότησης Αερομεταφορών της Κύπρου.

Μετά από αυτή την εξέλιξη και έχοντας ήδη εξασφαλίσει πιστοποιητικό αερομεταφορέα από τις 18 Μαΐου, η COBALT ξεκινά, και επίσημα, την πραγματοποίηση εμπορικών πτήσεων.

Ο Πρόεδρος της COBALT, κ. Γρηγόρης Διάκου, σημείωσε: «Η διαδικασία δεν ήταν εύκολη, αλλά είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που σήμερα ανοίγουμε επιτέλους τα φτερά μας. Η Κύπρος έχει παραμείνει χωρίς εθνικό αερομεταφορέα εδώ και πάρα πολύ καιρό. Ένας εύρωστος εθνικός αερομεταφορέας είναι ζωτικής σημασίας για τις εθνικές μας υποδομές».

Η ταχύτητα σκοτώνει

Ο κ. Διάκου πρόσθεσε πως η COBALT θα τηρήσει την υπόσχεσή της, δημιουργώντας ένα ισχυρό δίκτυο αερομεταφορών στη Λάρνακα, με προγραμματισμένες πτήσεις προς ένα ευρύ φάσμα προορισμών σε Ελλάδα, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιρλανδία και ηπειρωτική Ευρώπη, ξεκινώντας στις 7 Ιουλίου. Πτήσεις προς Βηρυτό και Τελ Αβίβ είναι προγραμματισμένες να ξεκινήσουν επίσης τον Ιούλιο. Η εταιρεία θα πραγματοποιεί μη προγραμματισμένες πτήσεις από αυτή την εβδομάδα.

Ο Πρόεδρος της COBALT τόνισε πως οι προωθητικές ενέργειες της εταιρείας θα επικεντρωθούν, αρχικά, στην τοπική αγορά, και στο Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία, προκειμένου να τονωθεί η εισερχόμενη επιβατική κίνηση κατά τις επόμενες τρεις εβδομάδες, αφού από τις χώρες αυτές έχουμε τον μεγαλύτερο αριθμό τουριστών.

Ο CEO της COBALT, κ. Andrew Pyne, ανακοίνωσε πως την Τρίτη 14 Ιουνίου 2016, στις 16:00, θα ξεκινήσει η πώληση εισιτηρίων στην ιστοσελίδα της εταιρείας (www.cobalt.aero). Από την ίδια ώρα, θα λειτουργούν πλήρως και τα τηλεφωνικά κέντρα της εταιρείας σε Κύπρο (7700001), Ηνωμένο Βασίλειο (+3308080430), αλλά και σε όλο τον κόσμο (+35724000001).

«Στόχος της COBALT είναι να προσφέρει ποιοτικές υπηρεσίες σε  πολύ λογικές τιμές. Η εταιρεία μας θα λειτουργεί με έμφαση στην τεχνολογία, την καινοτομία και την ασφάλεια, διαφέροντας κατά πολύ από τις άλλες εταιρείες χαμηλού κόστους. Το επιβατικό κοινό θα βιώσει μια κατακόρυφη πτώση στους ναύλους, στις αγορές όπου θα δραστηριοποιούμαστε, κάτι που έγινε τις τελευταίες μέρες και στην Κύπρο και αυτό μας χαροποιεί ιδιαίτερα αφού είναι προς όφελος των Κυπρίων συμπολιτών μας. Ήδη άρχισε να προσφέρει η COBALT. Τα οφέλη για τον κυπριακό τουρισμό θα είναι πολλά, καθώς θα συνδέουμε περισσότερες πόλεις και χώρες με το νησί μας και θα χτίσουμε έναν ισχυρό κόμβο αερομεταφορών, μέσω της Λάρνακας», υπογράμμισε ο κ. Pyne.

 

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την COBALT:

www.cobalt.aero

www.facebook.com/CobaltAeroOfficial

Twitter: @cobaltaero

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ