20.9 C
Paphos
Wednesday, April 17, 2024

Και άλλες “αμαρτωλές” αναρτήσεις Λακκοτρύπη: “Η Πάφος είναι Τουρκία” & “Τουρκική η Πάφος”

Μορφή χιονοστιβάδας πέρνουν οι εξελίξεις γύρω από το δημοσίευμα της ιστοσελίδας μας, PafosPress.com σε σχόλιο δημοτικού συμβούλου του ΔΗΣΥ στη Λάρνακα με το οποίο χαρακτηρίζει όλους τους Παφίτες ως τουρκόσπορους.

Το επίμαχο σχόλιο “Οι Παφίτες είναι τουρκόσποτροι” για το οποίο ο δημοτικός σύμβουλος του ΔΗΣΥ, Γιώργος Λακκοτρύπης, δημόσια απολογήθηκε εκ των υστέρων μετά από το τράβημα του αυτιού του από τον Αβέρωφ Νεοφύτου όπως αποκαλύπτει σε νέα είδησή του το PafosPress.com φαίνεται πως δεν ήταν το μόνο, ως εκ τούτου δεν ήταν ούτε μεμονομένο ούτε η απολογία του κ. Λακκοτρύπη δεν μπορεί να θεωρηθεί ειλικρινής αφού φαίνεται ήρθε κατόπιν λαϊκής κατακραυγής αλλά και “χαστουκιού από την Πινδάρου”.

Το συγκεκριμένο στέλεχος του ΔΗΣΥ, όπως προκύπτει από νέα σχόλια που βρήκαν χρήστες του δημοφιλούς Μέσου Κοινωνικής Δικτύωσης τόσο στο προφίλ του όσο και σε σχόλια του σε διάφορες αναρτήσεις φαίνεται πως είχε και παλαιότερα αντίστοιχες “εμετικές” αντιλήψεις.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Σε άλλα δυο σημεία, τα οποία το PafosPress.com δημοσιεύει κατόπιν παράκλησης αναγνωστών μας ο εν λόγω κύριος λέει πως για τον ίδιο η Πάφος είναι Τουρκία ενώ σε μια άλλη περίπτωση μιλά για Τουρκική Πάφο. 

Πλέον η πρόθεση του ΔΗΣΥ, όπως εκφράστηκε επισήμως στο TWITTER και από τον πρόεδρό του, θα είναι η εισήγηση του κ. Νεοφύτου στο Εκτελεστικό Γραφείο του κόμματος για διαγραφή του κ. Λακκοτρύπη.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ