16.9 C
Paphos
Friday, March 29, 2024

Καιρός για όλα τα γούστα! Και ήλιος και συννεφιά και βροχές!!! Εσείς τι προτιμάτε;;;

Σήµερα, διαστήµατα ηλιοφάνειας θα εναλλάσσονται παροδικά µε αυξηµένη συννεφιά, η οποία τοπικά δυνατό να δώσει µέχρι τις πρώτες απογευµατινές ώρες µεµονωµένη βροχή και παροδική χιονόπτωση ή χιονόνερο στα ψηλότερα ορεινά.

Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα δυτικά παράλια παροδικά µεταβλητοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 19 βαθµούς στο εσωτερικό και στα παράλια και γύρω στους 9 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βόρειοι, ασθενείς, 3 Μποφόρ και παροδικά τοπικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη, στα νότια και ανατολικά παράλια αλλά θα παραµείνει λίγο ταραγµένη, στα δυτικά και βόρεια παράλια. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 6 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 9 στα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 10 στα δυτικά και βόρεια παράλια και γύρω στους 2 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά. Τοπικά στα ορεινά αναµένεται να σχηµατιστεί παγετός.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Την Τρίτη, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά το µεσηµέρι και το απόγευµα θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες νεφώσεις. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή άνοδο, κυρίως στο εσωτερικό και στα ορεινά, και θα κυµανθεί λίγο πάνω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

Την Τετάρτη και την Πέµπτη, ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος αλλά αργότερα αναµένεται να καταστεί παροδικά µερικώς συννεφιασµένος και τοπικά αναµένονται µεµονωµένες βροχές χωρίς να αποκλείεται και το ενδεχόµενο µεµονωµένης καταιγίδας, ενώ στα ψηλότερα ορεινά θα σηµειωθεί παροδική χιονόπτωση.

Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά µικρή πτώση µέχρι την Πέµπτη για να κυµανθεί κοντά στις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ