16.9 C
Paphos
Tuesday, May 7, 2024

“Καθαρός” ο κοινοτάρχης και το Κοινοτικό Συμβούλιο Καλλέπειας

Μέσα από Συμπληγάδες πέρασε τον τελευταίο καιρό ο κοινοτάρχης Καλλέπειας και το Κοινοτικό Συμβούλιο της κοινότητας μετά από καταγγελίες για διαδικαστικά θέματα που αφορούσαν την εύρυθμη λειτουργία του Συμβουλίου. Τελικά μετά από αλλεπάλληλους ελέγχους από το Υπουργείο Εσωτερικών, την Αστυνομία αλλά και την Ελεγκτική Υπηρεσία φαίνεται ότι τόσο ο κ. Νίκος Σαββίδης όσο και το ίδιο το Κοινοτικό Συμβουλίου δεν έχουν κάτι επιλήψιμο εναντίον τους.

Σε επικοινωνία μας με τον Πρόεδρο του Κ.Σ. Καλλέπειας ο ίδιος αρκέστηκε να δηλώσει ότι νιώθει δικαιωμένος που ο αγώνας του ίδιου αλλά και της πλειοψηφίας του Κοινοτικού Συμβουλίου δικαιώνεται τονίζοντας πως η Καλλέπεια προχωράει μπροστά και δεν έχει την πολυτέλεια να κωλυσιεργεί στον διαρκή αγώνα για βελτίωση, εκσυγχρονισμό και αναβάθμιση των υπηρεσιών προς τους κατοίκους της.

Έχουμε πλήρη εμπιστοσύνη στο κράτος και τη δικαιοσύνη, ανέφερε, ο κ. Σαββίδης. Οι θεσμοί οφείλουν να λειτουργούν με βάση τη Νομοθεσία και όσοι έχουν καταγγελίες μπορούν να τις κάνουν. Την ίδια στιγμή όσοι νιώθουν θιγμένοι, υπογράμμισε, μπορούν να ακολουθήσουν την Νομική οδό πράγμα που και εμείς θα πράξουμε.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Δεν μπορούν κάποιοι να μας κατηγορούν χωρίς επαρκή στοιχεία απλά και μόνο επειδή θίγονται τα προσωπικά τους συμφέροντα.

Θα διασφαλίσουμε την αξιοπρέπειά μας και την υστεροφημία μας, είπε ο κ. Σαββίδης και θα υπερασπιστούμε τον εαυτό μας απέναντι σε ενέργειες, πράξεις, δηλώσεις ή δημοσιεύματα που μας διέσυραν, μας διαπόμπευσαν, ή μας κατηγόρησαν ανυπόστατα.

Ως Κοινοτικό Συμβούλιο αλλά και γω προσωπικά, κατέληξε ο κοινοτάρχης Καλλέπειας, έχουμε δώσει οδηγίες στον Νομικό μας Σύμβουλο να καταθέσει αγωγή λιβέλου για ψευδείς δηλώσεις, διασυρμό, δημαγωγία σε βάρος μας που προκάλεσαν δημόσια βλάβη και μας προσέβαλαν.

Στόχος μας είπε κλείνοντας είναι να συνεχίσει η κοινότητά μας να είναι ψηλά και να μπορούν να αισθάνονται οι Καλλεπίτες, κάτοικοι και απόδημοι, περήφανοι για το χωριό τους.

 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ