17.9 C
Paphos
Tuesday, April 16, 2024

ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ: Τι μας επιφυλασσει ο καιρός σήμερα;

Σήμερα περίοδοι με ηλιοφάνεια θα εναλλάσσονται με αυξημένη συννεφιά και αναμένεται να πέσουν τοπικά βροχές και να σημειωθούν μεμονωμένες καταιγίδες. Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται αρχικά σκόνη η οποία σύντομα θα υποχωρήσει. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, ισχυροί και τοπικά μέχρι πολύ ισχυροί, 5 με 6 Μποφόρ, ενώ στα προσήνεμα παράλια θα πνέουν παροδικά μέχρι σφοδροί, 6 με 7 Μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σύντομα ταραγμένη μέχρι κυματώδης, αλλά στα προσήνεμα, δυτικά και νότια, σταδιακά κυματώδης μέχρι πολύ κυματώδης. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 19 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 10 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν τοπικά βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στα δυτικά, τα βόρεια και τα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, μέτριοι και τοπικά ισχυροί, 4 με 5 Μποφόρ, αλλά στα προσήνεμα παράλια μέχρι πολύ ισχυροί, 5 με 6 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ταραγμένη μέχρι κυματώδης, αλλά στα προσήνεμα κυματώδης. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 12 βαθμούς στο εσωτερικό, τα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 14 στα δυτικά και βόρεια παράλια και στους 5 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τρίτη παροδικά αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν τοπικά βροχές ή και μεμονωμένες καταιγίδες. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους δυνατό να πέσει χιονόνερο. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Την Τετάρτη παροδικά αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές, χωρίς να αποκλείεται και καταιγίδα. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους δυνατό να πέσει χιονόνερο. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Την Πέμπτη ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, αλλά νεφώσεις που θα αναπτύσσονται, από το μεσημέρι και μετά, ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα ορεινά και στο εσωτερικό. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ