20.9 C
Paphos
Wednesday, April 17, 2024

Κίτρινη προειδοποίηση για έντονες καταιγίδες απόψε και αύριο 

Κίτρινη προειδοποίηση για βροχές και έντονες καταιγίδες απόψε και αύριο εξέδωσε η Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Σύμφωνα με το δελτίο, η προειδοποίηση ισχύει από απόψε στις 23.00 μέχρι αύριο στις 23.00 και αφορά βροχές και τοπικές καταιγίδες που αναμένεται να επηρεάσουν την περιοχή. Η συνολική βροχόπτωση, σημειώνεται, δυνατό να ξεπεράσει τοπικά τα 55 χιλιοστόμετρα.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασµένος µε τοπικές βροχές ενώ σταδιακά αναµένονται και µεµονωµένες καταιγίδες. Στα ψηλότερα ορεινά θα πέσει χιόνι. Τα φαινόµενα τοπικά δυνατό να είναι έντονα ή παρατεταµένα. Οι άνεµοι θα πνέουν ανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και παροδικά στα προσήνεµα παράλια, µέχρι ισχυροί 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 7 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 10 στα παράλια και στους 2 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά θα σχηµατιστεί παγετός.
Αύριο, ο καιρός θα είναι κατά διαστήµατα συννεφιασµένος µε τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες, ενώ στα ψηλότερα ορεινά κατά διαστήµατα θα πέφτει και χιόνι ή χιονόνερο. Τα φαινόµενα τοπικά δυνατό να είναι έντονα. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, µέτριοι µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 14 βαθµούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 6 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.
Την Τετάρτη, την Πέµπτη και την Παρασκευή ο καιρός θα εξακολουθήσει να είναι κατά διαστήµατα συννεφιασµένος µε τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες ενώ στα ψηλότερα ορεινά κατά διαστήµατα θα πέφτει χιόνι ή χιονόνερο. Τα φαινόµενα τοπικά δυνατόν να είναι έντονα. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή πτώση την Τετάρτη και άνοδο από την Πέµπτη για να κυµανθεί κοντά στις µέσες κλιµατολογικές τιµές.
Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ