18.9 C
Paphos
Tuesday, April 23, 2024

Κίνηση Σωτηρίας Πάφου: Συνεχόμενη περιβαλλοντική καταστροφή στην Πάφο

Το πάρκο ‘’ Ήβης Μαλιώτου’’ που αποτελούσε εστία πρασίνου σε ένα από τα κεντρικότερα σημεία της Πάφου είναι μετά τις τελευταίες άστοχες και καταστροφικές επεμβάσεις της δημοτικής αρχής στο κέντρο της τοπικής επικαιρότητας.

Αφενός η όλη σπουδή για αφαίμαξη του πρασίνου στην Πάφο και αφετέρου η πολιτική να αγνοείται το δημοτικό συμβούλιο από τη δημοτική αρχή δημιουργούν εστίες αχρείαστης αντιπαράθεσης.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η Πάφος παρέμεινε στάσιμη για πολλά χρόνια και ως εκ τούτου χρειάζεται βήματα προόδου. Δεν μπορεί όμως να καταστρέφονται χώροι πρασίνου για να δημιουργηθεί μια αμφιλεγόμενη ανάπτυξη.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Τη Δευτέρα 17 του Φεβράρη πραγματοποιείται συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το δημαρχείο για τις συνεχόμενες ενέργειες περιβαλλοντικής καταστροφής στο δήμο μας. Στηρίζω ανεπιφύλακτα αυτή την εκδήλωση και καλώ τους δημότες να δώσουν μαζικά το παρόν τους. Στόχος είναι να επικρατήσει επιτέλους η λογική της συλλογικής προσπάθειας για ανόρθωση της Πάφου. Ο παραγκωνισμός του δημοτικού συμβουλίου είναι άλλωστε αντιδημοκρατική μέθοδος ενάσκησης πολιτικής.

Με εκτίμηση

Μιχάλης Χατζημιτσής

Δημοτικός Σύμβουλος & Προεδρος Κίνησης Σωτηρίας της Πάφου.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ