18.9 C
Paphos
Saturday, May 11, 2024

Οι κήποι με το γιασεμί Μια περιζήτητη γειτονιά στην καρδιά της Πάφου

Με την κατασκευή των μοντέρνων κατοικιών στο έργο Jasmine Gardens να εξελίσσεται με γοργούς ρυθμούς και το σύνολο των οικιστικών μονάδων της πρώτης φάσης του έργου να έχει ήδη πωληθεί, η Aristo Developers προχωρά στην υλοποίηση της δεύτερης φάσης της συγκεκριμένης οικιστικής ανάπτυξης.

 Το Jasmine Gardens αναπτύσσεται στην καρδιά της Πάφου, σε μια εκλεκτή τοποθεσία με άμεση πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες μιας σύγχρονης πόλης όπως εκπαιδευτικά ιδρύματα, εμπορικά κέντρα, ιατροφαρμακευτικές υπηρεσίες, εστιατόρια και ξενοδοχειακές μονάδες και μόλις 5 λεπτά από το ιστορικό κέντρο της πόλης.

 Η δεύτερη φάση στο Jasmine Gardens περιλαμβάνει δεκατέσσερις ευρύχωρες κατοικίες 3 υπνοδωματίων έως και 200 τ.μ καλυμμένων χώρων,  άριστης αρχιτεκτονικής αισθητικής και υψηλών τεχνικών προδιαγραφών συνδυάζοντας την άνεση με την λειτουργικότητα. Κάθε κατοικία διαθέτει την δική της ιδιωτική πισίνα, ιδιωτικό χώρο στάθμευσης και μεγάλο κήπο.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Με θέα προς την θάλασσα, οι κατοικίες στο Jasmine Gardens προσφέρονται ως μια ιδανική επιλογή τόσο για ιδιοκατοίκηση αλλά και για μια διαχρονική επένδυση.

 Με την πολύχρονη εμπειρία και τεχνογνωσία της, η Aristo Developers έχει αναπτύξει έργα ορόσημα όπως το εμπορικό κέντρο Kings Avenue Mall στην Πάφο, το ιδιωτικό εκπαιδευτικό ίδρυμα International School Of Paphos, θεματικά πάρκα όπως το Aphrodite Water Park αλλά και γήπεδα γκολφ όπως το παγκοσμίου φήμης Secret Valley Golf Club στο Venus Rock Golf Resort που αποτελεί το μεγαλύτερο παραλιακό θέρετρο της Ανατολικής Μεσογείου υπό ανάπτυξη.

 Με μια πορεία συνέπειας και εμπιστοσύνης πέραν των 38 χρόνων, η Aristo Developers ως ηγετική φυσιογνωμία στον τομέα ανάπτυξης γης στην Κύπρο, συνεχίζει να αναπτύσσεται σχεδιάζοντας και κατασκευάζοντας έργα διεθνών προδιαγραφών στηρίζοντας την οικονομία της χώρας μας αλλά και ιδιαίτερα της Πάφου όπου και προγραμματίζει τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη πολλών άλλων νέων έργων.

Για περισσότερες πληροφορίες και πλήρη παρουσίαση του Jasmine Gardens αλλά και των άλλων αναπύξεων της εταιρείας μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ARISTO DEVELOPERS στο τηλέφωνο χωρίς χρέωση: 80002747 ή να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: www.aristodevelopers.com

 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ