22.9 C
Paphos
Thursday, April 18, 2024

Κάτι πρωτότυπο, πολύχρωμο και δημιουργικό θα συμβεί στην Πάφο στις 7 Μαΐου – Τι είναι;

Με έναν πρωτότυπο και δημιουργικό τρόπο, η Πάφος, η Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης, οργανώνει και φέτος τη γιορτή της Άνοιξης και των λουλουδιών, τα «Ανθεστήρια» 2017.

Η εκδήλωση, την οποία συνδιοργανώνου ο Δήμος Πάφου και ο Φυσιολατρικός Πνευματικός Όμιλος Πάφου ως συνεχιστές μιας μακράς παράδοσης 80 και πλέον χρόνων, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 7 Μαΐου  στην Πλατεία 28ης Οκτωβρίου (πλατεία Δημαρχείου) και ώρα 5.00 το απόγευμα.

Το πρόγραμμα της φετινής εκδήλωσης θα αρχίσει με Πομπή Ανθεστηρίων από παιδιά, συνοδευόμενα από τη Φιλαρμονική του Δήμου Πάφου. Η Πομπή θα ξεκινήσει από τη CYTA, επί της Λεωφ. Γρίβα Διγενή και θα καταλήξει στην Πλατεία Δημαρχείου, όπου θα πραγματοποιηθεί Αναπαράσταση του Μύθου της Περσεφόνης, σε σκηνοθεσία Πάολας Χατζηλαμπρή και τη συμμετοχή των ηθοποιών Έλενας Χειλέτη,  Ιάκωβου Χατζηβασίλη, Στέφανης Μαυροκορδάτου, καθώς και του Συνδέσμου Χορού Πάφου (Pafos Dance Culture).

Η ταχύτητα σκοτώνει

[φωτ. Στέφανη Μαυροκορδάτου]
[φωτ. Στέφανη Μαυροκορδάτου]
Η Γιορτή θα περιλαμβάνει επίσης παιδικές δραστηριότητες, όπως ζωγραφική προσώπου, φουσκωτά, χειροτεχνίες κ.ά, σε συνεργασία με τις Ομοσπονδίες Συνδέσμων Γονέων Δημοσίων Νηπιαγωγείων και Δημοτικών Σχολείων Πάφου, καθώς και Ανθοκομική Έκθεση από το φυτώριο “Green Forest”.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι  μπορούν να επικοινωνούν με την Πολιτιστική Υπηρεσία του Δήμου στο τηλέφωνο 26932014.

 

 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ