21.9 C
Paphos
Friday, April 26, 2024

‘Ισες ευκαιρίες’ για σκύλους ράτσας και αδέσποτους σε διαγωνισμό ομορφιάς στην Πάφο

Με την συμμετοχή αδέσποτων σκύλων πραγματοποιείται σήμερα στο Μεσαιωνικό Κάστρο της Πάφου ο 19ος Διαγωνισμός Ομορφιάς Σκύλων –Ίσες ευκαιρίες για όλα τα ζώα με διοργανωτή τον Παφιακό Σύνδεσμο Προστασίας Ζώων. 

Το επιτυχημένο Hot Dog Show Κύπρου σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση αποτελεί ένα διαγωνισμό ανάμεσα σε σκύλους ράτσας για την καλύτερη εμφάνιση.

Φέτος για πρώτη φορά στον διαγωνισμό θα συμμετέχουν και αδέσποτα σκυλιά τα οποία έχει διασώσει ο Παφιακός εγκαινιάζοντας για πρώτη φορά την ιδέα «ίσες ευκαιρίες για διάκριση για όλα τα ζώα».

Η ταχύτητα σκοτώνει

Μια ακόμη καινοτομία του Σόου, προστίθεται στην ανακοίνωση,  είναι ότι έχουν στηθεί σκιάδια ούτως ώστε τόσο τα ζώα όσο και ο κόσμος να παρακολουθήσει άνετα τον διαγωνισμό.

Σημειώνεται ότι ο Παφιακός Σύνδεσμος Προστασίας Ζώων  συντηρεί περισσότερα από 1200 εγκαταλελειμμένα ή κακοποιημένα ζώα.

Ο Παφιακός Σύνδεσμος Προστασίας Ζώων καλεί όλους όσους θα βρίσκονται στην Πάφο να έρθουν να παρακολουθήσουν τον διαγωνισμό και με αυτό τον τρόπο να συνεισφέρουν στην ευημερία των αδέσποτων ζώων.

Το σόου διεξάγεται από τις 11 το πρωί μέχρι τις 16:00 το απόγευμα.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ