17.9 C
Paphos
Friday, March 29, 2024

Ινδική διαφήμιση στέλνει φεμινιστικό μήνυμα με τον πιο ωραίο τρόπο [βίντεο]

Η ινδική διαφήμιση γνωστού απορρυπαντικού, καταφέρνει να περάσει με τον πιο σωστό τρόπο το μήνυμα για την ισότητα των δύο φύλων.

Το σποτάκι ανέβηκε πρόσφατα στο διαδίκτυο στα πλαίσια της καμπάνιας  #ShareTheLoad (Μοιράσου Το Φορτίο) και δείχνει μια νεαρή Ινδή γυναίκα να επιστρέφει στο σπίτι της από το γραφείο και ενώ μιλάει ακόμα στο κινητό της με συναδέλφους για θέματα εργασίας, παράλληλα προσπαθεί να κάνει τις δουλειές του σπιτιού, ενώ ο σύζυγός της βλέπει τηλεόραση και ο πατέρας της την παρατηρεί.
Ακολουθεί το συγκινητικό μήνυμα- γράμμα του πατέρα προς την κόρη: “Μικρό μου κοριτσάκι κάποτε έπαιζες και έκανες την νοικοκυρά. Τώρα έχεις ένα δικό σου κανονικό σπίτι και ενα κανονικό γραφείο. Είμαι τόσο περήφανος για σένα και σου ζητώ συγγνώμη. Ποτέ δεν σου είπα πως αυτές δεν είναι μόνο δικές σου δουλειές αλλά και του συζύγου σου. Και πως να στο πω αφού ούτε εγώ βοηθούσα την μητέρα σου στις δουλειές του σπιτιού. Αυτό που είδες αυτό έμαθες να κάνεις και εσύ.
Ζητώ συγγνώμη και για λογαριασμό του μπαμπά του συζύγου σου,  και εκ μέρους όλων των μπαμπάδων που έδωσαν το λάθος παράδειγμα στα παιδιά τους”.

Και το σποτάκι καταλήγει με το μήνυμα πως ποτέ δεν είναι αργά για να αρχίσεις να βοηθάς στις δουλειές του σπιτιού την σύντροφό σου.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ