21.9 C
Paphos
Friday, April 26, 2024

6 εταιρικά δώρα για να …ανεβάσετε κατακόρυφα επίπεδο την Εταιρεία σας

Στην Cava La Bodega Premium θα βρείτε το ιδανικό δώρο για τις γιορτές

Έχετε επιχείρηση και ψάχνετε για επαγγελματικό δώρο; Είσαστε ιδιώτης και θέλετε να προσφέρετε ένα όμορφο και ξεχωριστό δώρο για τις γιορτές σε φίλους ή σε συγγενείς;

Επιλέξτε ένα μπουκάλι κρασί ή μια σύνθεση για να τις προσφέρετε στους πελάτες, στους συνεργάτες, στους φίλους ή στους υπαλλήλους σας από την καλύτερη κάβα στην Πάφο, την Cava La Bodega Premium.

Τα ξεχωριστά δώρα προσφέρουνται σε διάφορες συσκευασίες (καλάθια, χάρτινα και υφασμάτινα κουτιά ενώ μπορείτε να τα φτιάξετε με δικής σας επιλογης κρασιά, λικέρ, ποτά, σαμπάνιες καθορίζοντας έτσι εσείς τον προϋπολογισμό σας που μπορεί να ξεκινήσει και με κόστος κάτω των 10€.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Στα δώρα σας μπορείτε να προσθέσετε σοκολατάκια από τις ξεχωριστές συλλογές που η κάβα διαθέτει δημιουργώντας έτσι ένα πραγματικά μοναδικό δώρο με χαρακτήρα.

Η άρτια στελεχωμένη και επαγγελματική ομάδα της La Bodega Premium είναι πάντα πρόθυμη να συνθέσει δώρα ανάλογα με τις προτιμήσεις σας ή ακόμα και να σας προτείνει την καλύτερη δυνατή επιλογή με βάση το budget σας. Σημαντική για τους αποδέκτες του δώρου αλλά και για σας είναι και πάντα θα είναι η εμφάνιση του δώρου γι’ αυτό στην La Bodega Premium δίνουν μεγάλη έμφαση στην συσκευασία και την παρουσίαση του δώρου το οποίο έχοντας την σφραγίδα της κάβας αμέσως αποκτάει πρόσθετη αξία!

Αναμφίβολα οι μακροχρόνιες συνεργασίες και οι σχέσεις με τους συνεργάτες σας είναι επένδυση και πρέπει να βασίζονται στην ειλικρίνεια, το σεβασμό, την εμπιστοσύνη και τον επαγγελματισμό.

Αν ετοιμάζετε για ένα εταιρικό event (παρουσίαση προϊόντων, απονομή βραβείων ή οποιαδήποτε εταιρική εκδήλωση) σίγουρα οι επιλογές από την La Bodega Premium θα αποτελέσουν την καλύτερη και πιο επαγγελματική επιλογή για να συνθέσουν το σκηνικό που ετοιμάζετε.

Η La Bodega σας δίνει τη δυνατότητα να φτιάξετε τους δικούς σας συνδυασμούς μοναδικών δώρων αποκλειστικά φτιαγμένους στα γούστα σας αλλά και στον χαρακτήρα του αποδέκτη του δώρου σας.

To PafosPress.com η Cava La Bodega Premium σας παρουσιάζουν τα καλύτερα 5+1 εταιρικά δώρα για τις γιορτές

Ανάλογα με το ποσό που θέλετε να “επενδύσετε” (το δώρο είναι επένδυση όχι έξοδα, επένδυση στις σχέσεις και στη φιλία ανάμεσα σε αγαπημένους ανθρώπους), από 10€ μέχρι και 100€  μπορείτε να προσαρμόσετε το δώρο σας όπως τις φωτογραφίες που ακολουθούν πάντα με τις πινελιές και το τελικό “άγγιγμα” που προσδίδει μια ετικέτα La Bodega.

Αν θέλετε λοιπόν ένα κρασί μόνο του σε χάρτινη γιορτινή συσκευασία της κάβας, ή αν επιθυμείτε δυο βραβευμένα κρασιά από οινοποιεία της Γαλλίας ή της Χιλής, της Ισπανίας ή της Αργεντινής τότε η La Bodega αποτελεί την καλύτερη επιλογή.

Αν πάλι θέλετε μια σύνθεση η οποία εκτός από κρασί θα περιλαμβάνει και εύγεστα συνοδευτικά όπως διαλεγμένο τυρί, προσούτο, παστά σύκα, μαρμελάδα, ή άλλα παραδοσιακά προϊόντα ή σνακ σε ένα ξεχωριστό για τους φίλους σας καλάθι τότε και πάλι η La Bodega είναι η καλύτερη επιλογή.

Αν το δώρο σας έχει εταιρικό χαρακτήρα, αν είναι για μια οικογενειακή επίσκεψη, για μια φιλική συνάντηση ή για να κερδίσετε ή ακόμη και να “κλέψετε” τις εντυπώσεις τότε δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε την La Bodega για την πιο ασφαλή επιλογή!

Σε κάθε μια από τις πιο πάνω περιπτώσεις η εμπειρία αλλά και το όφελος που θα έχετε με ένα δώρο La Bodega θα σας επιστραφεί στο πολλαπλάσιο, σε εκτίμηση, σε ευχαρίστηση και σίγουρα σε σιγουριά ότι το δώρο σας αξίζει και με το περισσότερο τα λεφτά του!

Επικοινωνήστε με την La Bodega Premium!

Τηλέφωνο: 26 955515

Facebook: https://www.facebook.com/labodega.cava/

Instagram: https://www.instagram.com/labodegacava/

E-mail: [email protected]

Website: www.labodegacava.com

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ