19.9 C
Paphos
Friday, April 26, 2024

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΑΡΙΣΤΟΔΗΜΟΥ: Υπήρξαν σκοπιμότητες στη δίωξή μας- Τι είπε στο PafosPress;

Τη σιωπή του έλυσε σήμερα, μετά από έξι χρόνια που ταλαιπωρείται με τη Δικαιοσύνη ο Θεόδωρος Αριστοδήμου, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ARISTO DEVELOPERS μετά την χθεσινή ομόφωνη αθωωτική απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου σε σχέση με την υπόθεση διαχωρισμού οικοπέδων στην περιοχή Σκαλί.

“Η χθεσινή απόφαση ήταν η επιβεβαίωση της δικαίωσης μας, τόσο της εταιρείας όσο και εμένα και της συζύγου μου προσωπικά ανέφερε μιλώντας στο PafosPress.com ο κ. Αριστοδήμου.

Μας στοίχημα ποικιλοτρόπως αυτή η διαδικασία

Η ταχύτητα σκοτώνει

“Σε αυτά τα έξι χρόνια όμως η ταλαιπωρία την οποία υποστήκαμε ήταν πάρα πολύ μεγάλη και προσωπικά αλλά και οικονομικά. Πολλοί εκμεταλλεύτηκαν τη δίωξη που μας είχε γίνει τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό με αποτέλεσμα να είχαμε πάρα πολλές απώλειες στο συγκρότημά μας.

Εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη από την πρώτη στιγμή

Θέλω με την ευκαιρία αυτή να εκφράσω τις ευχαριστίες μου προς τη Δικαιοσύνη την οποία πάντοτε εμπιστευόμαστε και η οποία μας δικαίωσε. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο που μας συμπαραστάθηκε σε αυτά τα έξι χρόνια της ταλαιπωρίας μας. Εύχομαι και ελπίζω να μην υπάρξουν άλλα θύματα στο μέλλον.

Πρέπει όσοι ασχολούνται με διώξεις να είναι πολύ προσεκτικοί πριν προβούν στις ενέργειές τους.

Ο Θεόδωρος Αριστοδήμου, κληθείς να σχολιάσει αν ένιωσε όλο αυτό το διάστημα ότι κάποιοι προσπάθησαν να τον στοχοποιήσουν λόγω και της θέσης του στο Δ.Σ. της Τράπεζας Κύπρου ήταν αποστομωτικός:

“Πραγματικά με έχουν προβληματίσει διαχρονικά ποιοι ήταν οι λόγοι της δίωξης μας αλλά και με τον τρόπο που είχαν γίνει, διότι το να συλλαμβάνεις δυο πρόσωπα, τα οποία είχαν ενεργό ανάμειξη στην πολιτική και οικονομική ζωή του τόπου, από το σπίτι τους, μπροστά στα παιδιά τους, τον παράλυτο πατέρα τους δεν μπορεί να ήταν τυχαία”.

100% υπήρχαν σκοπιμότητες

“Πιστεύω ότι πίσω από αυτή μας τη δίωξη υπήρχαν σκοπιμότητες, όμως δεν κατάφεραν να υλοποιήσουν τους στόχους τους και γι’ αυτό τελικά είμαστε ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα”.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ