21.9 C
Paphos
Thursday, April 25, 2024

Θα χιονίσει στα ορεινά; Τι αναφέρει η πρόβλεψη της Μ.Υ

Σήμερα περίοδοι με ηλιοφάνεια θα εναλλάσσονται με παροδικά αυξημένες νεφώσεις, που αναμένεται να δώσουν τοπικά βροχές ή καταιγίδα, ενώ στα ψηλότερα ορεινά πιθανό να πέσει χιόνι ή χιονόνερο.

Από αργά το απόγευμα ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί ως βορειοδυτικοί, μέτριοι ως ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ και παροδικά κατά τόπους μέχρι πολύ ισχυροί, 6 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ταραγμένη, στα νότια και στα ανατολικά, αλλά μέχρι κυματώδης, στα δυτικά και στα βόρεια. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 18 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 19 στα παράλια και στους 8 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά τοπικά, στα δυτικά και βόρεια παράλια, θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά δυτικοί ως βορειοδυτικοί μέτριοι, 4 μποφόρ, για να καταστούν σύντομα ασθενείς ως μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Αργότερα θα καταστούν γενικά ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα τραπεί σταδιακά σε λίγο ταραγμένη, στα ανατολικά και στα νότια, αλλά στα δυτικά και στα βόρεια θα παραμείνει ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 6 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 10 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 8 στα υπόλοιπα παράλια και στο μηδέν στα ψηλότερα ορεινά, όπου θα σχηματιστεί παγετός.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ τη νύκτα θα εμφανίζονται αυξημένες μέσες και ψηλές νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο, κυρίως στα ορεινά και στο εσωτερικό.

Την Τετάρτη και την Πέμπτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή την Τετάρτη, αλλά την Πέμπτη θα σημειώσει άνοδο.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ