20.9 C
Paphos
Saturday, April 20, 2024

Θα συνεχιστούν οι βροχές – Δεν αποκλείονται καταιγίδες και χαλαζόπτωση

Σήμερα ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και παροδικά κυρίως συννεφιασμένος και αναμένεται να σημειωθούν τοπικά βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες.

Σε καταιγίδα δυνατό να σημειωθεί χαλαζόπτωση. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Στα προσήνεμα δυτικά και νότια παράλια θα πνέουν μέτριοι, 4 μποφόρ και παροδικά το απόγευμα μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη στα ανατολικά και λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη στα δυτικά, τα βόρεια και το απόγευμα τοπικά και στα νότια παράλια. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 20 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 21 στα παράλια και στους 11 στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, αρχικά είναι δυνατό να σημειωθεί μεμονωμένη βροχή ιδιαίτερα στα ανατολικά παράλια. Σταδιακά όμως ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος και μόνο τοπικά θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, αρχικά ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και σύντομα ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα παραμείνει αρχικά λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη στα δυτικά και βόρεια παράλια ενώ στα υπόλοιπα παράλια λίγο ταραγμένη, ενώ αργότερα θα καταστεί σταδιακά στα δυτικά και βόρεια παράλια λίγο ταραγμένη και στα υπόλοιπα παράλια ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 9 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 11 στα παράλια και στους 3 στα ψηλότερα ορεινά.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Την Τετάρτη αρχικά ο καιρός θα είναι στις περισσότερες περιοχές κυρίως αίθριος, αλλά τοπικά αυξημένες νεφώσεις που θα αναπτύσσονται κυρίως από το μεσημέρι και μετά, αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδα κυρίως στα ορεινά και τα νότια.

Την Πέμπτη και την Παρασκευή ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος, ενώ παροδικά την Παρασκευή θα εμφανίζονται αυξημένες μέσες και ψηλές νεφώσεις.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά αισθητή άνοδο κατά το τριήμερο.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ