19.9 C
Paphos
Tuesday, April 23, 2024

Θα παγώσουμε απόψε! Μέχρι τους -6 η θερμοκρασία

Το βράδυ ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς 3 αλλά παροδικά μέχρι μέτριοι, 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη.
Η θερμοκρασία θα πέσει στον 1 βαθμό στο εσωτερικό, γύρω στους 4 στα παράλια και στους 6 βαθμούς υπό το μηδέν στα ψηλότερα ορεινά. Στα ορεινά, τα ημιορεινά αλλά και σε κάποιες πεδινές περιοχές θα σχηματιστεί παγετός.
Αύριο, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ αλλά το απόγευμα στα δυτικά, μέχρι ισχυροί 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη αλλά στα δυτικά θα είναι μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 12 βαθμούς στο εσωτερικό, τα δυτικά και βόρεια παράλια, γύρω στους 14 στα υπόλοιπα παράλια και στους 2 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά θα επικρατεί παγετός.
Αύριο βράδυ, ο καιρός θα καταστεί σταδιακά κυρίως συννεφιασμένος και πιθανό να πέσουν τοπικά ελαφρές βροχές, ενώ στα ορεινά χιόνι ή χιονόνερο. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη.
Την Πέμπτη ο καιρός θα είναι παροδικά κυρίως συννεφιασμένος και πιθανό να πέσουν μεμονωμένες βροχές, ενώ στα ορεινά πιθανόν να χιονίσει.
Την Παρασκευή και το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά θα υπάρχουν και διαστήματα με αυξημένες νεφώσεις.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα ίδια επίπεδα την Πέμπτη αλλά από την Παρασκευή αναμένεται σταδιακά άνοδος.

 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ