29.9 C
Paphos
Friday, May 10, 2024

ΠΑΦΟΣ: Και στο εκκλησάκι της τα οστά της Αγίας Ματρώνας- Ξέρετε που είναι;

Μεγάλο ενδιαφέρον υπάρχει απο το κοινό για να επισκεφθούν τους Ιερούς Ναούς στους οποίους θα μεταφερθούν τα ιερά οστά της Αγίας Ματρώνας κατά τη μεταφορά τους απο τη Ρωσία στην Πάφο. 


Πέραν απο τον Ιερό Ναό Αποστόλου Αντρέα στην Έμπα (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ) τα οστά της Αγίας Ματρώνας θα μεταφερούν για προσκύνημα και στον ομώνυμο ναό της Αγίας που βρίσκεται στην περιοχή Τοξεύτρας στην Πέγεια.

Το μικρό εκκλησάκι βρίσκεται σε μια πανοραμική τοποθεσία στην περιοχή της Τοξεύτρας στην Πέγεια και κτίστηκε με την πρωτοβουλία ανθρώπων που ευεργετήθηκαν από την Αγία Ματρώνα αλλά και με την έμπρακτη στήριξη του Μητροπολίτη Πάφου Γεώργιου.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Το μικρό εκκλησάκι που βρίσκεται σε ύψωμα κτίστηκε μετά την πρωτοβουλία δύο νέων παιδιών της Μαρίας Αερινιώτη και του Ανδρέα Αθανασιάδη.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση τα οστά της Αγίας Ματρώνας θα μεταφερθούν στον εκκλησάκι την 1η Μαϊου στις 4:30μμ.

Μνήμη της Αγίας Ματρώνας (27 Μαρτίου)

Η Αγία Ματρώνα γεννήθηκε το 1881, πάμπτωχη, τυφλή εκ γενετής, και πέθανε το 1952 .

Είχε από τον Χριστό το χάρισμα της διόρασης αλλά και της προόρασης. Προφήτεψε για την επανάσταση των Μπολσεβίκων, την πτώση των Τσάρων και την επάνοδο της Ορθοδοξίας στη Ρωσία, ενώ αρκετές άλλες προφητείες της παραμένουν ανεξήγητες ακόμα και σήμερα, κάτι που σημαίνει πώς προφανώς δεν έχει έρθει ακόμα η ώρα τους να εκπληρωθεί.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ