18.9 C
Paphos
Friday, March 29, 2024

Θα μας τρελάνει ο καιρός! Βροχές και καταιγίδες από το απόγευμα – Δεν αποκλείεται να πέσει και χαλάζι

Το απόγευµα αυξηµένες νεφώσεις αναµένεται να δώσουν τοπικά βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες, ιδιαίτερα στα ορεινά, στο εσωτερικό και στα νοτιοανατολικά. Τοπικά, σε περιοχή καταιγίδας, δεν αποκλείεται να πέσει χαλάζι. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί µέτριοι ως ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ, και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη.

Απόψε ο καιρός θα καταστεί σταδιακά κυρίως αίθριος, όµως τοπικά, ιδιαίτερα στα παράλια θα παρατηρείται κατά διαστήµατα χαµηλή νέφωση. Τις αυγινές κυρίως ώρες ενδέχεται να σχηµατιστεί τοπικά αραιή οµίχλη. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί γενικά ασθενείς, 3 µποφόρ, αλλά αρχικά τοπικά στα παράλια µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη στα ανατολικά, λίγο ταραγµένη στα νότια και βόρεια παράλια, ενώ στα δυτικά παράλια θα παραµείνει λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 17 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 18 στα παράλια και στους 11 στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος ωστόσο αυξηµένες νεφώσεις µετά το µεσηµέρι αναµένεται να δώσουν τοπικές βροχές ή και καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά και το εσωτερικό. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί αρχικά ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ, για να καταστούν αργότερα µέτριοι µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά λίγο ταραγµένη για να καταστεί αργότερα λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 30 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 28 στα παράλια και στους 22 στα ψηλότερα ορεινά.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Το Σάββατο ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, αλλά το µεσηµέρι και το απόγευµα θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες νεφώσεις. Την Κυριακή και τη ∆ευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.

Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά άνοδο κατά το τριήµερο.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ