20.9 C
Paphos
Wednesday, April 17, 2024

ΘΑ ΚΛΑΨΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΛΙΟ: Τους πήραν πάγο για χιονάνθρωπο- Ξεκαρδιστικό βίντεο Αρτυματά, Ραμόνας και Γεωργίου

Ένα ξεκαρδιστικό βίντεο ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook η πρωταθλήτριά μας Ελένη Αρτυματά στο οποίο φαίνεται η επίσης κύπρια πρωταθλήτρια του στίβου Ειρήνη Γεωργίου να κρατάει ένα σακούλι πάγο περίπου πέντε κιλά και με την Ραμόνα Παπαϊωάννου να τραβάει βίντεο.

Στο βίντεο φαίνεται πως η Ελένη είχε νωρίτερα ζητήσει πάγο για φραπέ στο ξενοδοχείο που διαμένει η Εθνική μας ομάδα στο Άμστερνταμ όπου διεξάγεται το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου και αντί για μερικά παγάκια η υπηρεσία δωματίου έφερε ολόκληρο σακούλι προκαλώντας την αντίδραση αλλά και το χιούμορ των τριών αθλητριών με την Ελένη να λέει στη Ειρήνη ότι “ζήτησα πάγο για καφέ όχι για χιονάνθρωπο” και τη δεύτερη να διπλώνεται στην κυριολεξία στα γέλια και τη Ραμόνα να τραβάει το ομολογουμένως αστείο περιστατικό σε βίντεο.

Η χημεία που υπάρχει μεταξύ των κοριτσιών φαίνεται και στον ταρτάν αφού προχθες με μια εκπληκτική εμφάνιση εμφάνιση στην σκυταλοδρομία 4Χ100μ. γυναικών τα κορίτσια μας, μαζί με τις αδελφές Φωτοπούλου, Ολίβια και Φιλίππα, τερμάτισαν στην 5η θέση στην 1η ημιτελική σειρά και συνέτριψαν το Παγκύπριο Ρεκόρ με 43.87 (προηγούμενο 44.87).

Η ταχύτητα σκοτώνει

Απολαύστε την μοναδική στιγμή με τον πάγο και το διάλογο των κοριτσιών…

 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ