25.9 C
Paphos
Thursday, April 25, 2024

Θα γεμίσει με αθλητές η Πάφος ο Σ/Κ

Με 70 αθλητές από 16 διαφορετικές χώρες αρχίζει την Παρασκευή, 14 Φεβρουαρίου, ο αγώνας Γκολφ Nicos Severis Cyprus Junior Open, που ολοκληρώνεται την Κυριακή, 16 Φεβρουαρίου.

Σύμφωνα με δελτίο τύπου της Παγκύπριας Ομοσπονδίας Γκολφ, ο αγώνας θα φιλοξενηθεί στο Elea Estate Golf Club, ενώ το παρών θα δώσουν και έξι αθλητές από την Κύπρο.

Ο φετινός αγώνας αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αφού τα τελευταία χρόνια Κύπριοι αθλητές, αλλά και αθλητές από άλλες χώρες που διαμένουν μόνιμα στην Κύπρο, έχουν ανεβάσει πολύ το επίπεδο του Κυπριακού Γκολφ, συνεχίζει η ανακοίνωση.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Προστίθεται ότι ιδιαίτερα τα απέδειξαν με τις επιτυχίες τους στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ασπίδας, στο Κύπελλο Εθνών και σε άλλες συναντήσεις ότι το επίπεδο του Κυπριακού Γκολφ έχει πραγματοποιήσει τεράστια άλματα τα τελευταία χρόνια.

Φέτος είναι η όγδοη χρονιά που διεξάγεται το Severis Junior Open Cyprus και οι παράγοντες της  Κυπριακής Ομοσπονδίας Γκολφ θεωρούν ότι το τουρνουά αναβαθμίζεται χρόνο με τον χρόνο, ενώ αποτελεί πλέον μια σημαντική εκδήλωση για το παγκόσμιο ερασιτεχνικό γκολφ.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ