15.9 C
Paphos
Saturday, April 20, 2024

Θα “αναστενάξουν” και αυτό το Σ/Κ οι παραλίες

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά το απόγευμα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις,  που δεν αποκλείεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές,  κυρίως στα ορεινά.  


Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως δυτικοί,  αρχικά ασθενείς 3  μποφόρ για να καταστούν σταδιακά μέτριοι 4  και στα προσήνεμα παράλια,  μέχρι ισχυροί 5  μποφόρ.  Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη αλλά παροδικά στα προσήνεμα θα είναι μέχρι ταραγμένη.  Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 36 βαθμούς στο εσωτερικό,  στους 35  στα βόρεια παράλια,  γύρω στους 32  στα υπόλοιπα παράλια και στους 29  βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά τις αυγινές κυρίως ώρες πιθανό να σχηματιστούν τοπικά αραιή ομίχλη και χαμηλές νεφώσεις.  Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί,  ασθενείς μέχρι μέτριοι 3  με 4  μποφόρ,  για να καταστούν αργότερα κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί,  ασθενείς 3  μποφόρ.  Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.
Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 24  βαθμούς στο εσωτερικό, τα νότια και τα ανατολικά παράλια,  γύρω στους 22  στα υπόλοιπα παράλια και στους 18  βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Την Κυριακή,  τη ∆ευτέρα και την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά τις ώρες του απογεύματος θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα παραμείνει στα ίδια επίπεδα την Κυριακή και τη ∆ευτέρα ενώ για την Τρίτη αναμένεται μικρή άνοδος.
Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ